Isnin, 27 Disember 2010

Pertolongan anda diperlukan

Ha...jangan main-main. Tajuk sungguh skema di situ. Hihi. Ok2 atok siyes nih. Atok perlukan pertolongan sesapo yang tahulah. Ada dua perkara yang bermain sepak terajang kat kepala atok ni. Sampai malam tadi tak tidur lena memikirkan masalah ni. Ado tak cucu den kat luar sana yang boleh tolong atok?


Camni, yang pertama, Atok kan baru makeover atok punya Acer yang lamo tu an? So, kalau luar dah mek ober, dalaman pun nak kena mek ober. Atok pun apa lagi, kasi formatlah. Masa format tu ok je, last2 dah tengah-tengah perjalanan dia keluar mesej cam ni...
 Kenapo ek? Ada sesapa boleh bagi tahu atok sobab apo jadi camni? Dan jalan penyelesaian?


Yang kedua, cucu den ingat tak pasal atok beli installer adobe photoshop cs5 tu? yang pirate tu? Oppp!!   Macam ni, atok tak reti nak install pulak. Dia ado tunjukkan way dia tapi atok cubo buek tak boleh pun. Kena guna trial 30 hari.

Tensen lah camni. Baru je berangan nak menjahanamkan muka atok. Tulah, dah awak tu buta IT, buatlah cara buta IT. Kan tak memasal tok! Nak je aku pegi serang kedai cina pirate tu sekang.....



6 ulasan:

paish berkata...

den pun buto IT..ha3. maap yo tok!

Zero berkata...

ni dia key untuk photoshop tu..

1330 1806 8267 7240 9342 4806

Jue_Da (^_^) berkata...

cian tOk, bUte i.t....eh silap, rabUn jO...

Suhami Ahmad berkata...

paish : Samolah kito paish

Suhami Ahmad berkata...

Zero : Mekasih Zero! =)
Tapi kan atok ado gak serial tu, tapi bila nak open next time, dio klua balik trial... :(

Suhami Ahmad berkata...

Jue_Da (^_^) : Hihi....rabun ayam ^_^

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih