Isnin, 29 November 2010

Statistik setakat 28/11/2010


Assalammualaikum. Ujang akan diberi tanggungjawab untuk membuat statistik Apo2 Yolah pada setiap hari Ahad, tapi akan diterbitkan pada hari Isnin (auto publish). Terlebih dahulu Ujang nak ucapkan tahniah kepada ikon Apo2 Yolah yang pertama, Nonor! Tanpa berlengah masa lagi, Ujang akan menerangkan serba sedikit tentang statistik Apo2 Yolah setakat 28/11/2010.


Sehingga tarikh 28/11/2010 jam 22.34, blog Apo2 Yolah kini berado di kedudukan ke 418,985 392,899 di dunia, dan  2154 2,366 di Malaysia (mampus aku kena ganyang kat Suhami jap lagik). Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semuo website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berado di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 2,366 di Malaysia. Peratusan kenaikan bagi kategori dunia adalah berlaku peningkatan sebanyak 6.23% dan PENURUNAN sebanyak (9.42%) bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.



Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah



2010 Nov 24
, 21 Pageviews
2010 Nov 18, 2 comments
, 19 Pageviews
2010 Nov 26, 12 comments
, 19 Pageviews
2010 Nov 25, 10 comments, 
13 Pageviews
2010 Nov 25, 2 comments
, 9 Pageviews





Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah

Malaysia
 1,005
United States
 41
Switzerland
 26
India
 16
Indonesia
 11
Belgium
 4
United Kingdom
 4
Sri Lanka 
4
Singapore
 3
Canada
 2













Sekian laporan statistik minggu ini,
si Suhami yang buas itu amat tidak berpuas hati dengan pencapaian kami minggu lepas. Habis satu opis dia mengamuk. Doakan Auntie Mei Mei selamat. Dia paling teruk dibelasah oleh Suhami, sekarang berada di ICU. Dia kan kuat menjawab.

Itu sajo persembahan Ujang. Jumpa lagi minggu dopan.Wassalam.
p/s : tolong kami naikkan trafik pada minggu ni!

6 ulasan:

Mohamadazhan hjDesa berkata...

terbaik la atok, cucu akan usahakan lg.hehe.tq sudi sggah komen blog cucu :)

Far8 budak baik berkata...

farid dah pahamm
okey je tak teruk punn =)

haszuraidah ishak berkata...

ok lagi ni..keep it up atok..

p/s : me dah letak blog atok, under frens blog ek..thanks..

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Mokasih Azhan. Samo2 kito usaho k. Atok akan selalu singgah sanun.
:-)

Suhami Ahmad berkata...

Far8 budak baik : Hihi...tocey tocey...singgah selalu blog atok k

Suhami Ahmad berkata...

Haszuraidah ishak : Syukran....atok pun dah add Has under Top 6 ANTI Cycle 1....

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih