Jumaat, 26 November 2010

Apo2 Yolah Next Top Icon~FINALE RESULT


12 ulasan:

haszuraidah ishak berkata...

tahniah nonor!!!

wahhh..memang terkejutla tetiba keluar iklan maybelin tu..agagaga..

Suhami Ahmad berkata...

@haszuraidah ishak....tahniah pado juaro n tahniah pado Has jugak kerana bersabar dongan contest gilo atok ni...mokasih yo...

Gadish Lollipop berkata...

congrats nonor .
for the 2nd apo2 yolah next top icon .
i will join it .!
for sure

inibelognonor berkata...

HAS : TQ dear, i cant believe it!! haha, tu lah, so funny iklan maybeline tur!! hahahah

ATok : TQ, saya pecah perut tgk muka saya di makeupkan...hahaha..tak boleh bla, VOUGE and glomour tur..hahaha..atok ajar saya mcm ne nak buat, nak touch up muka saya boleh jadi cam tu?hahah , TQ.

Gadish : Hi dear, TQ so much..masuk lah contest atok nih, apo2 yolah leh jadi...hahahah

Suhami Ahmad berkata...

@Gadish Lollipop...undi kat poll tu nanti k...kalau sambutan ok, 2nd ANTI bakal menyusul

Suhami Ahmad berkata...

@inibelognonor...
Esok atok akan buat entry special untuk ni....Tahniah!

QaRaMi HasHim berkata...

kekekke..
singgah malam

haszuraidah ishak berkata...

atok..mitak izin copy yo..

Suhami Ahmad berkata...

@haszuraidah ishak....ha xpo2...copy lah...
:)

Suhami Ahmad berkata...

@QaRaMi HasHim...mokasih singgah umah atok qarami

haszuraidah ishak berkata...

atok..ni ado entry about apo2 yolah next top icon..hehehe

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/me-kecundang-akhirnya.html

thanks buat atok, juri2 dan krew..

Suhami Ahmad berkata...

@haszuraidah ishak....atok dah share kt FB atok..thanks k!

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih