Isnin, 15 November 2010

Statistik setakat 14/11/2010


Assalamualaikum semua.
Untuk makluman pihak tuan/puan, ini merupokan minggu ketigo ese bertugas sebagai kakitangan Apo2 Yolah. Sayo adalah Ujang bagi mereko yang masih belum konal. Adik bongsu kepado Abang Joe dan Kak Milah. Anda sihat? Dah tompah baju rayo??

Macam biasalah, Ujang akan diberi tanggungjawab untuk membuat statistik Apo2 Yolah pada setiap hari Ahad, tapi akan diterbitkan pada hari Isnin (auto publish). Tanpa berlengah masa lagi, Ujang akan menerangkan serba sedikit tentang statistik Apo2 Yolah setakat 14/11/2010.


Sehingga tarikh 14/11/2010 jam 22.23, blog Apo2 Yolah kini berado di kedudukan ke 485,762 di dunia, dan 2,531 di Malaysia. Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semuo website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berado di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 2,531 di Malaysia. Peratusan kenaikan bagi kategori dunia adalah berlaku peningkatan sebanyak 13.56% dan kenaikan sebanyak 23.65% bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.



Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah


2010 Nov 9, 10 comments
, 35 Pageviews
2010 Nov 11, 8 comments
, 22 Pageviews
2010 Nov 12,
 21 Pageviews
2010 Nov 9, 4 comments, 
21 Pageviews
2010 Nov 13, 7 comments
, 13 Pageviews



Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah

Malaysia
 860
Switzerland
 44
United States
 41
Indonesia
 10
United Kingdom
 8
Germany
 7
Saudi Arabia
5
Poland 
4
Greece
 3
Qatar
 3

Sekian,
si Suhami yang skema + pelik itu telah mewakilkan Ujang untuk mengucapkan jutaan terima kasih pada semua.
Itu sajo persembahan Ujang. Jumpa lagi minggu dopan.Wassalam.

2 ulasan:

SnowladieS berkata...

wahh cayalah atok..tapi kan org switzerland paam ke bahasa nogori tok ?

Suhami Ahmad berkata...

@SnowladieS

Atok raso yang switzerland tu Has kot...finalist ANTI cyle 1....tapi yang dari Qatar, Uganda, Congo segala bagai tu atok tak pasti....tersesat kot

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih