Selasa, 9 November 2010

25 random things, facts, habits or goal about me


Ha itu dia. Sekali den berbahaso english, habis broken segala broken.  Al-maklumlah den ni sekolah pondok yo. Ha, apo bondo eh random things, facts, habits tu bagai? Itu adalah perkara yang ingin diketahui oleh kamu. Den telah di tagged oleh UMAR


"once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."


setelah aku memikir beberapa saat tercetuslah segala yang tertulis ni hehee.....
jangan risau aku dah tag jugak mangsa mangsa tertentu..
serius kalo korang abaikan menda ni (bila dah di'tag) nescaya blog korang
akan hilang kehensemannya n cutenya....

1. tahukah anda aku juga adalah kaki tido?
2. tahukah anda aku adalah seorang yang paling pendiam dalam satu kumpulan yang baru kenal?
3. tahukah anda aku tak suka pada orang yang hipokrit ( er betul ke aku eja tu?)
4. tahukah anda aku benci orang yg kuat menipu?
5. tahukah anda aku suka berblog sejak 4 bulan yang lalu walaupun sudah mula sejak setahun setengah yang lepas?
6. tahukah anda aku suka bersendirian kalau marah?
7. tahukah anda cita-cita aku asalnya nak jadi seorang doktor. Tapi pemalas nak study, tak tercapai dek akalmu?
8. tahukah anda aku hilangkan boring dengan termenung jauh pastu berangan?
9. tahukah anda bahawa aku guna celcom broadband laju giler?
10. tahukah anda bahawa aku boleh makan apa saja yang terhidang depan mata. Er...yang halal n sedap dipandanglah.
11. tahukah anda bahawa aku nak sangat pergi melancong ke luar negara seperti Congo?
12. tahukah anda aku adalah Mohd Suhami Bin Ahmad?
13. tahukah anda aku akan hilang akal kalau henset, laptop, broadband, wallet aku tiada kat sebelah?
14. tahukah anda aku suka berjogging?
15. tahukah anda aku berblogger sampai tidur lewat malam kerana nak glamer?
16. tahukah anda bahawa aku ada bela 10 ekor kucing kat umah?
17. tahukah anda aku tido dengan satu kaki lurus, satu kaki bengkok bentuk L?
18. tahukah anda bahawa Shimito Rosales tu sebenarnya aku?
19. tahukah anda bahawa aku sebenarnya bekas penghuni tanjung rambutan?
20. tahukah anda aku single lagi?
21. tahukah anda aku suka pandang orang yang sedap dipandang, pastu bila orang tu pandang aku, aku terus tak pandang-pandang?
22. tahukah anda bahawa aku tak suka pakai baju berjenama?
23. tahukah anda kasut akudah haus?
24. tahukah anda aku dahtak tahu nak menaip apa lagi ni?
25. tahukah anda yang anda tak boleh percaya 100% dengan fakta yang aku taip ni?


link korang yg telah ku tag

Has
Tips-Petua
Ideal Crazee
Wakron
Whitelover
gadisSETAN
Diana
snoww
krole
sky
feez-cucuatokaji
conan
Aefa
photoblog
che
ambooyats
qystynacorner
jefry
faizalfredley
Chapoi
iekah mokri
mama pipie
sangilapi
orang muo
KM7

10 ulasan:

si biskut berkata...

iskh..apsal plak tak cayer..cayer lar.Sama lar kita suka tido..tapi blog maintain beb..hehe

Photoblog berkata...

50% tahu...haha....

CeeKeen berkata...

hahahha..byk nye yg x tau lagi yer...;p

Suhami Ahmad berkata...

@si biskut
ha, tahu xpo...apo yang ponting? blogggg

Suhami Ahmad berkata...

@Photoblog
musti yang balance 50% tak termasuk tanjung rambutan kan? kan? :P

Suhami Ahmad berkata...

@CeeKeen
Itu baru 25, kalau 52 perkara....habih pecah lobang

umar yg cute berkata...

wahahahaha hai tok kojo sonang yo agaggaaa...

Suhami Ahmad berkata...

@umar yg cute
ala Umar, atok dah xdo idea dah ha....ado la satu duo tu samo
:P

haszuraidah ishak berkata...

ahaks..den nak buek dulu laie.. ni ha..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/25-hari-mencari-cinta.html

Suhami Ahmad berkata...

@haszuraidah ishak
yo ko, ha kojap2 atok skodeng jap

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih