Rabu, 10 Ogos 2011

Kad Raya Katon


Saguhati Kad Rayo Katon ni dikirimkan bagi mengembalikan nostalgia lamo yang akan dihantar ke rumah yang bagi alamat kat atok.
  1. Paish
  2. Kunangkunang
  3. Baby
  4. Aziela
  5. Mohamadazhan.com
  6. Umie Mia

Yang lain atok tak terimo alamat pun. Kalau ado hantar, maklumkan atok semulo yo mungkin den terlopeh pandang. Kasi alamat kat email cucu manjo den ni, suham_mie@yahoo.com. Macam-macam feedback atok terimo sepanjang contest ni berlangsung. Ado yang koba atok ni pelik lah sobab suruh orang kutuk blog sendiri. Cucu oit, aku memang pelik wokeh. Im unique, and i proud of it. Hamek ko, klua bahasa Brazil jap. Haha. Ok2, pemenang Cenderamato dari Cameron sempena contest "kutuk blog atok" telah dimenangi oleh ; 
  1. Baby
  2. Zie (xde alamat pun?)
  3. Nor-Fakhry-Norzilan (xde alamat pun?)
  4. Aziela

Hadiah nombor 1 dirahsiakan daripada mata umum. Tahniah kepada semuo yang joint! Err.....ini entry kategori  wordless wednesday atau wordOVER wednesday nih? alamak!!............. larekkkkkkkkkkkkk...

18 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

cucu JemsBon007 ni tak dapek ke tok?? tak aci.. :(

Aziela berkata...

Yeyyyyyyy!!!!! Tak sesio cucu atok nie mengarang sampai bobolit lidah... Timo kasih tok..Selamat Ari Rayo..hehehehhe

umie mia berkata...

kih3 meriah kad rayo eh..tahniah pemenang ^_^

paish berkata...

berdobar ni..dh lamo x dapek kad rayo..maklum la skang zmn IT..ahaks!

say to easy=) berkata...

tahniah kpd pemenang :)

sahromnasrudin berkata...

nak gak kad rayo..anto emel leh tak hehheheee

Zul Fattah berkata...

atok ni kube smace..huhu

ORLANDO AHMAD berkata...

nak duit ghayo tok

KuNanGKuNanG berkata...

tq atok...yea2 dapat kad rayo..
atok, yg xde alamt 2 adiahnye anta kat sy je lah.atuk ada alamt sy kn?kih2

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Meh meh kasi alamat

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Alahai kak sampai bebolit...ha. mokasih joint yo

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Umie pun dapek...hehe

Suhami Ahmad berkata...

paish : Boto2....agak eh dah 3 4 tahun x dapek

Suhami Ahmad berkata...

say to easy=) : Tahniah2!

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Meh kasi alamat copek.

Suhami Ahmad berkata...

Zul Fattah ; Apo tu? Nak koba atok cute semacam la tu kan? kan?

Suhami Ahmad berkata...

ORLANDO AHMAD : nak ghayo balik kampung tahun ni!

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Hihi...kan, nak kasi adiah tapi depa x kasi alamat. nanti atok bincangh balik ngan ahli mesyuarat tingkap cmno

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih