Selasa, 5 Julai 2011

CD Biru

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Ha, sapa pulak yang post CD biru kat atok ni. Dada ni dah dup dap dup dap ni. Lama dah tak tengok CD biru ni. Nasib baik semalam atok ada kat rumah lepas temujanji dengan Dr Helmi. Kebetulan abang posmen hantar CD biru tu direct ke tangan atok. Dia siap senyum lagi. Cilaka kau bang posmen. Kalaulah akak atok yang dapat, mampus la aku sat lagi. Inilah CD tu...kejap...tunggu kejap....tapi atok musykil. Kenapa CD ni kaler pink?



Pandangan Atas


Pandangan Sisi

Pastu, atok mencari lokasi yang terbaek untuk membuka sampul CD ni. Bijik mata sempat jeling kiri kanan. Pintu bilik dah terkunci. Tingkap tutup! Ok, line clear. Pastu atok terus koyakkan sampul yang membaluti CD tu. Dada berdebar-debar nih. Ini kerja gila nih!  Lepas je atok bukak sampul tu, dan hasilnya........jeng jeng jeng...........









Laaaa....rupa-rupanya "CD Kad Kahwinnnnnnn"

Canggih zaman sekarang kan. Orang dah tak pakai kertas A4 yang nipis tu buat kat kawen. Sekarang ni orang dah pakai kertas tebal macam CD tu. Atok ingatkan "CD orang dah kawen". Rupa-rupanya Kad Kawen ala-ala CD Oraza. Apa-apa pun jemputan perkahwinan tu jatuh pada 17hb 6 ni kat Cheras. Malangnya atok terpaksa skip wedding tu sebab ada hal hari tu. Hari tu jugak patutnya ada kursus espkb lagi tapi atok cancelkan jugak. Apa-apa pun, tahniah ye Eirna dan Bakal Suami!



Kelazzz  ko Maria!
p/s : Pasal contest tu cuma komen blog atok untuk penambahbaikan. Atok terima kutukan ikhlas. No hal lah. Komen tak leh lebeh 50 patah perkataan.

14 ulasan:

umie mia berkata...

kihkihkih penceritaan atok gempaq je.. atok kojo dengan AG ke siap ada kursus espkb.. takuit sey ni hihihihi

paish berkata...

kad grand bangat nih..kono la bg hadiah grand jgk..he3

Hans berkata...

haahah
ingat kan cd biru betul
ekekekek
kad kahwin ruponya

Ukur Baju Di Badan Sendiri

faiz berkata...

atok ade order cd biru ke..hehe

niena shopping2u berkata...

wah.. mcm ni plak skang ea.. hehe,
erk.. dlu je jdi perhatian,skang ni xde dah

JARI YANG TERBARAI berkata...

kalo gua bagi style bisnes card je kot

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

macam biasa jer Atok.. ehem ehem!

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Atok kojo under AG...napo takut? huhu

Suhami Ahmad berkata...

paish : Nasib baik atok ado hal time tu kan >_<

Suhami Ahmad berkata...

Hans : Haaa...pikir lain la tu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Caittt...mana ado

Suhami Ahmad berkata...

niena shopping2u : kan, makin canggih masing-masing

Suhami Ahmad berkata...

JARI YANG TERBARAI : Pehtu kena kasi kanta pembesar sekali kan...haruuu

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Haaa...x bek tuduh...hihi

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih