Isnin, 4 Julai 2011

Klinik gigi

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Tu dia. Atok dah janji nak war-warkan contest tu hari ni kan? Tapi.....tapi....malangnya atok terpaksa lagi tangguh ke hari esok. Sobabnya atok dah siap snap gambar-gambar cenderamata tu, tapi pendrive tinggal kat opis. Sekarang ni atok update dari klinik gigi pakai netbook akak atok. Tapi atok bagi hint sikit. Contest tu tak susah pun. Cuma atok nak buat kajian sket pasal blog Apo2 Yolah.

Nak ceritakan lagi perjalanan melancong ke Cameron tu lagi kang, kompem kau naik hantu nanti kan. Asyik-asyik cameron che kiah dia tu. So, atok stop je sampai part 4 tu dulu, kalau ada masa atok sambung lagi k. Apakah tajuk di atas itu? Klinik gigi?





Awas! Ini bukan gigi atok

Harini atok nak pi jumpa Dr Helmi merangkap Dr Gigi kat Senawang tu. Adahal yang perlu diselesaikan. Aceceh. Lepas je mintak permisi dari big boss atok tu, atok terus berkejaran ke klinik Dr Helmi ni. Atok dah janji kat big boss keluar dari pukul 11am-1pm.

Yang menjadi masalahnya, bila atok sampai je kat klinik tu, Dr Helmi masuk pukul duo! Lepas lunch. Sekarang ni Dr lain yang bertugas. Adeeei, apakah yang perlu diperkatakan kepada boss ku? Adakah nak kelentong boss atok, mengatakan bahawa Dr Helmi ni lupa nak kunci jam locengnya sehingga masuk lepas lunch? Atau dia termengidam nak makan McD GCB dulu pastu baru masuk kerja? Atau dia nak tolong bibik masak lauk tengah hari dulu?? Tolong atok bagi idea kaw kaw sket...............!!!

10 ulasan:

faiz berkata...

bagi idea menipu mmg den xpndai atok..

liyana berkata...

cucu atok yg ni x pndai mnipu tok..
hmm..nk bg idea ap yer
esokla sy bgtau
haha

diana amin berkata...

eh2 tok.. atok ade singgah mane2 x tadi? giant?

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

Atok patah balik opis n bgtau boss terang2... Ckp kat boss, Atok kuar kul 2 trus xyah masuk opis... amacam :D

Zuha berkata...

atok mintak kene pukol ek??

wakakaka...

http://mat-jungle.blogspot.com/

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Hihi....atok paham...

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Ha, ni dah esok ni....bagitahu cepat

Suhami Ahmad berkata...

diana amin : Ado, tadi sebelum waktu lunch

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Aiyooo, masalahnya atok banyak kojo

Suhami Ahmad berkata...

Zuha : Aiyoo..idea ni langsung tak leh pakai

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih