Sabtu, 30 April 2011

Majlis Perkahwinan Diraja Putera William Dan Kate Middleton

(GAMBAR)Majlis Perkahwinan Diraja Putera William Dan Kate Middleton

Kredit info kepada AndyHowtt , Beautifulnara dan Katu.


gambar perkahwinan royal wedding prince william kate middleton



gambar perkahwinan royal wedding prince william kate middleton




gambar perkahwinan royal wedding prince william kate middleton




gambar perkahwinan royal wedding prince william kate middleton




gambar perkahwinan royal wedding prince william kate middleton

14 ulasan:

faiz berkata...

mmg meriah btol majlis dieorng ni kan..

Nur berkata...

Sedih rasanya sebab x dijemput...

chii berkata...

semlm x sempat nk tgk..tp seriusly..kate sangat gojes bak kata org kampung chii :p

aida berkata...

kate middleton nie cam cinderella la!! siap dpt naek keta kudaaa~

blog-tips-kurus berkata...

betul ke Puan Ket tu tak lambung bunga tangan dia?

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Kalau tak silap atok over 2 bilion seluruh dunia tengok live

Suhami Ahmad berkata...

Nur : Atok pun sodih. huhu

Suhami Ahmad berkata...

chii : Dua2 samo cantik samo padan

Suhami Ahmad berkata...

aida : kan. atok baru nak cakap. hihi

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Atok tak pastilah.

Cik Rimau berkata...

xtgok pon.. mesti best nie.. perkahwinan diraja gitu.. huhu

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Meriah. Atok pun tengok kejap je kat TV aritu

KUREKURE COMEL berkata...

cantik la kate ni...manis senyum...

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Padan kan. Macam Diana n Charles

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih