Isnin, 3 Januari 2011

Statistik setakat 2/1/2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini merupakan minggu pertama bagi tahun 2011 untuk Ujang membuat statistik Apo2 Yolah. Dan wajah Ujang pun sedikit berubah. Al-maklumlah, lain tahun lain ikon. Errr...lagi encem an??

Di kesempatan ini juga Ujang nak ucap selamat tahun baru 2011 kepada semua kawan Ujang kat luar sana. Ujang juga baru dapat makluman dari Suhami, pencarian Apo2 Yolah Next Top Icon musim sudah pun dibuka. Namun, jika penyertaan tidak memberangsangkan, pencarian ini terpaksa dibatalkan. Siapa yang masih hangat-hangat taik kucing tu, baik tak payah joint k. Hanya mereka yang betul2 hulk hogan sajok bakal merebut gelaran ikon Apo2 Yolah musim kedua. *Larikkkk!

Baiklah , kita teruskan pada statistik Apo2 Yolah sepanjang minggu lepas. Prestasi Apo2 Yolah setakat 2/1/2011 jam 2350, blog Apo2 Yolah kini berado di kedudukan ke 288,751 281,610 287,049 di dunia, dan  2,278 2,201 2,551 di Malaysia. Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semuo website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berado di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 2,551 di Malaysia. Peratusan penurunan bagi kategori dunia adalah sebanyak  10.57% 2.47% (1.93%) dan juga penurunan sebanyak 1.56% 3.38% (15.9%) bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.



Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah

2010 Dis 26, 4 comments
, 15 Pageviews
2010 Dis 31, 4 comments, 
12 Pageviews
2010 Dis 29, 8 comments, 
11 Pageviews
2010 Dis 31, 8 comments
, 11 Pageviews
2010 Okt 31, 4 comments, 
11 Pageviews




Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah


Malaysia
  1,278
United States
 77
Indonesia
 24
India
 9
Singapore
 6
Belgium
 2
Switzerland
 2
Egypt
 2
Japan
 2
South Korea
 2



Graf bar menunjukkan jumlah page loads, unique visitors dan returning visitors sepanjang minggu lepas


Jika diperhatikan, purata page loads sehari adalah 254 page,purata unique visitors sehari  ialah 124, purata pelawat kali pertama datang ialah 73 dan purata pelawat kembali semula adalah seramai 50 orang sehari. Bagi minggu pertama tahun baru 2011, tiada perbandingan peratusan dengan minggu sebelumnya.

Sekian, terima kasih.
Jumpa Ujang lagi dalam statistik Ujang pada minggu depan... (n_n)



Bahana statistik jatuh!


4 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

hi granny,
i'm from Swiss:)

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Hentikanlah onar yang pelesu itu wahai blog-tips-kurus..hihi....atok tahu dari reader from Swiss tu top 2 ANTI first, Has
^_^

ShaLLeyShaLina berkata...

peerrghhhhh kena belasah lagiiiii kesiaannn hahahah

Suhami Ahmad berkata...

ShaLLeyShaLina : Kesian kan. Tu pasal prestasi jatuh la tuh

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih