Ahad, 31 Oktober 2010

Timbang berat blog


Salam Ahad,
Cikgu ado skodeng beberapa blog via google search. Pehtu terjumpo pulak blog INI.
Banyak tips berguno. Korang jangan ingat manusio yo ado timbang. Blog pun ado timbang. Sekali Cikgu Nasir timbang blog Apo2 Yolah ni, nah amik kau!!!

kategori obesti. Dekat 200kb. Kena diet blog nih.  Blog yang bagus, mesti bawah berkapasiti 100kb. Ringan dan senang nak loading. Tak slow la kato budak-budak zaman sekang. Lopeh tu, cikgu dan the crew diskas, then kami sepakat buang itu buang ini.  Last2 berat blog Apo2 Yolah tinggal.....jeng jeng jeng...........





Korang pun boleh timbang blog korang DISINI

4 ulasan:

Amyza_nia berkata...

ooo..yeke..aku nk timbang gak la...

Suhami Ahmad berkata...

@Amyza_nia
Mesti banyak nak kono buang mie....xpelah, simple is the best

haszuraidah ishak berkata...

atok buat cemano..berat den pon lebey dah skala obes nih..200++ jugok..puah diet macam2 tak jadi..atok liposuction kat mano?

Suhami Ahmad berkata...

@haszuraidah ishak
duo ghatuih? humang ai....itu ateh dari obesiti tu...atok cubo buang widget yg takdo pekdah...pehtu atok kurang an paparan kat page dopan tu...cubo la

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih