Rabu, 19 Januari 2011

Lai lai lai!!!!...........episod 2 (T_T')

Tu dia. Ado kesinambungan k. Lai lai lai lai episod keduo. Ini perihal entry [terdahulu] yang atok post dulu. Macam biasolah, pagi ni atok semak website Perpena tu, still takdo yang nak masuk Nismilan.

Pagi tadi, tepat jam....jam...ala pagi tadi!, atok terima panggilan dari Shida! Shida mano ni? Tanyo atok dalam hati. Adakah Shida penyanyi itu?...Jeng jeng jeng...Jantung atok dah dobar-dobar nih. Rupa-rupanya Shida yang atok ado tipon berkaitan hal perpindahan kelmarin. Dio nak keluar dari Putrajaya. Atok nak masuk Putrajaya. Tapi dio tak mo duk Nismilan. Haish!

Cik Ida
Cik Ida sekarang kojo kat Kastam Putrajaya. Dio nak kawen tak lamo laie. Asalnya dio nak pindah area utara, johor atau melako. Tapi agak eh macam dah terdosak, dio koba area Nismilan pun mungkin akan dipertimbangkan. So, sabtu ni nanti Cik Ida akan cubo bawak bertondang ngan future husband dia diskas bondo ni.

Wah, mato atok dah bersinar-sinar dah time tu. Mintak2 la future husband dio tak kisah. Maksud eh, future husband dia mungkin pindah area Melaka la, si Ida ni duk Nismilan. Dekat gak tu. Atok raso bakal laki si Ida ni tentera kot. Ado seten2 negori yo bulih pindah.

Ha amacam? Kok iyo atok jadi pindah Kastam Putrajaya tu, sapo nak mercun/ tipon / keto / laptop murah contact2 la atok. Bahahaha. Niat dah jahat ni. Tak mo. Tak mo. Nanti atok kono surcaj. Tapi klu nak bagi info terkini perihal kastam tu, on time atok leh post kat entry. <----erkk? macam jadi ko pindah kastam nun tok?!

14 ulasan:

aleen aiden berkata...

hahah,boleh tahan sesak jugak nak bace dialek nismilan nih.kadar pembacaan terpksa dikurangkan speednye.huuu

CahayaCintaIlahi berkata...

waahh atok cahaya nak hp murah bOle tak?? dokat je ha tompat keje atok ngan chaya jalan kaki 10 min da smpai da ha huhu

Rafina Mimi Zairul Murni berkata...

nismilan-negeri sembilan.....ganu-terengganu....hehe...wah bestlah atok dpt transfer putrajaya la nanti ek :)

zaty luvlianncezzz berkata...

atokkkk!! cu bwu nk mulo follow nihh

paish berkata...

atok, sok kalo ado mercun cino yg panjg 3km tu, tlg simpankan yo.ngeh3

misza berkata...

adess...ingatkan pe tadi.

si para para berkata...

tempah leptop ngan tepon 3 bijik ye tok.hehe

Suhami Ahmad berkata...

aleen aiden : Huhu...xpo, slow2...kih kih

Suhami Ahmad berkata...

CahayaCintallahi : Wa, mintak2 lah dapek yo

Suhami Ahmad berkata...

Rafina Mimi Zairul Murni : Hihi boto boto!

Suhami Ahmad berkata...

zaty luvlianncezzz : Macih, atok folo zaty luvlianncezzz gak yo ^_^

Suhami Ahmad berkata...

paish : Aiyoooo. 3 bijik

Suhami Ahmad berkata...

misza : kih kih

Suhami Ahmad berkata...

si para-para : Pengsan atok...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih