Selasa, 18 Januari 2011

Lai lai lai!!!

Putrajaya-Seremban...atok lah punyo post tu
Itu dia!
Dah macam ulat tiket bas ekspress dua tingkat nam cari mangsa dah. Tapi ni bukan kes atok menjajo tiket yo. Tapi menjajo body tompek atok bekojo sekang ni. Atok nak PINDAH!!! Waaa....tolong atok. Atok nak masuk Putrajaya. Ado sesiapo dari Putrajaya nak balik Somban?? Ado tak?. Atok duk kat Jabatan under Jabatan Perdana Menteri sekang tapi cawangan Nismilan nak masuk mano-mano Jabatan/Kementerian di Putrajaya.

Tadi macam biasolah, atok semak laman web perpena sebagai rutin harian atok. Manolah tahu kot-kot ado orang dari Putrajaya nak masuk somban ke kan. Malangnya takdo. Dari Putrajaya nak ke tempat lain banyaklah. Ado tak sesapo cu atok yang kat luar sanun tahu, post Pen. Akauntan W27 kat Putrajaya tempat kalian kosong? Atau ado sesiapo yang bakal nak mengosongkan? (kes naik pangkat) Ado tak? Kalau ado, do inform atok laju-laju k.

Kawan atok si NENEK tu kojap yo dapek tukar. Dulu kat Pusat Darah Negara then dapek tukar ke Kem. Pembangunan Wanita dan Keluarga. Choii! Dalam maso 2 minggu yo. Atok dah apply  nak masuk 4 bulan tapi takdo pun jawapan...
;'-(

Ado sesiapo dapek tolong atok tak
:-(



22 ulasan:

Encik MamaT berkata...

aku igtkan atok ngan nenek ni suami isteri.. hehe

CahayaCintaIlahi berkata...

hoho atOk pindah ptrajaya
wah dkt la kte nt atok oi hehe
cahaya kat presint 4 tp chy
mang tak masok somban la jwbnye
hehe ;)

Diya Edhayaa berkata...

sabo jolah atok eyh..
ade la rzkinye nanti tuu...

AngahSayang2314 berkata...

la den tetipu tokkk

paish berkata...

caiyok tok, caiyok! jgn putuih aso..

Rafina Mimi Zairul Murni berkata...

insyaallah dapatlah tu nanti.. :)

zazaw berkata...

alemak tok
tak dapat lah zazaw nak tolong
never mind
one day nanti tu dapat lah :)

daylachan berkata...

atok ngorat2 cket org atasan xbuleh?

epaa chenta berkata...

meh nk tolong. keh3

ANATI SOKI berkata...

atok nk pindah??? ngeeee....

mslh atok tuh. anat tak dpt nk nolong.. coe ek atok. hhehehe

Suhami Ahmad berkata...

Encik MamaT : Xdo lah hai mat....nenek tu dah kawen dah pun

Suhami Ahmad berkata...

CahayaCintallahi : Wa, berjiran dah tu kalo boto atok dapek pindah

Suhami Ahmad berkata...

Diya Edhayaa : Amin ya robbal alamin...macih
^_^

Suhami Ahmad berkata...

AngahSayang2314 : Tertipu napo ngah?

Suhami Ahmad berkata...

paish : Macih ha paish...doan atok kayo yo....erk! dapek pindah yo!

Suhami Ahmad berkata...

Rafina Mimi Zairul Murni : InsyaAllah. Amin...
^_^

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : Doa in atok yo :)

Suhami Ahmad berkata...

daylachan : X maulah atok. Atok dah la x comel

Suhami Ahmad berkata...

epaa chenta : Ha, bulih ko tolong atok? Meh tolong, meh

Suhami Ahmad berkata...

ANATI SOKI : Hihi...xpo. Nanti atok update info terkini ek

faiz berkata...

mungkin Allah suruh atok teman makayah..

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Tapi kalo atok duk Putrajaya pun, seminggu sekali atok balik gak...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih