Selasa, 18 Januari 2011

... miSz h0neyz 1st c0ntest ...


Let's check it 0ut!!


SYARAT-SYARATNYA :-
1) As usual,k0rang kne wat entri "miSz h0neyz 1st c0ntest"...Begheh!
Letakkan banner teddy bear kat atas tue di entri k0rang dan linkkan ke bl0g nie...
Begheh!
2) Jadi follower miSz h0neyz, letakkan nama 'n' url bl0g k0rang kat Mister linky's magical widget yg kat atas tue...Begheh!
3) Haaa... jgn lupa letakkan banner teddy bear tue skali kat side bar blog korg dan link kan terus ke entry ni ye...Begheh!
4) TAG sekurang2nya 2 0wg blogger Begheh!
5) Cuba teka BERAPAKAH HARGA(RM) TEDDY BEAR yg ada dlm banner kat atas tue, dan letakkan jwpn k0rang dlm entri skali...
6) Last sekali, jgn lupa tinggalkan nama dan link entri penyertaan korang dalam kotak komen entry "miSz h0neyz 1st c0ntest" ni ye.. tak nak letak dlm sh0utb0x taw... ;)Begheh!
 
Ok, atok konci pada RM.....RM....RM69.90!!! 
 
atok tagged pado : Amy dan Alina

2 ulasan:

misz h0neyz berkata...

saLam...
hYe!
thanks 4 j0ining my c0ntest...
g0od luck!!
;)

Suhami Ahmad berkata...

misz h0neyz : hihi, sesamo yo. Mogo rejoki berpihak kek atok...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih