Rabu, 19 Januari 2011

Burger King Malaysia

Adoi, tetibo atok rindu kat tempat kojo atok maso alam remajo dulu. Burger King 1Utama ground floor, Damansara. Tapi sekarang ni ground floor tu dah takdo, ganti kodai lain :(
Banyak kenangan pahit, manis, masam, kelat atok kat situ. Rindu bangat sama kamu semua seh.  Rindu nak buat burger. Rindu nak ambil order. Rindu nak curi makan kat kitchen! Disitulah tempat kerja sulung aku. Kawan-kawan, kalo kamu terbaca blog busuk aku ini, cepatan buzz aku ya....erkk! jap jap, atok tukar channel mesia balik!

Tu dia. Sempena review atok yang ke 7 ni (sepatutnya review 6 dulu tapi yang 6 tu dah tamat tempoh~btw atok nak publish gak review 6 iaitu Buena Vista The Green Hornet SS). So, atok skip lah ke review ke 7 ek, mempersembahkan.....bunyik drum plis...kopang kopang kopum kopummmm T_T


Sekarang ni burger king ada buat promosi burger  baru dia iaitu black pepper. Seingat atok, maso zaman atok dulu black pepper ni dah ado. Burger paling hot lah maso tu. Mungkin diorang buek come back kot.  Takpun yang ni double patty black pepper. Antara burger atok ingat  maso atok kojo dulu adolah Whopper, Whopper Jr, Chicken Royal, Single Patty Black Pepper, Double Patty Swiss Mushroom,  Big Fish, chicken tender dan lain-lainlah. Cu memang patut try lah makan kat Burger King ni. Air boleh refill. Harga berpatutan gak. Kompem pueh ati. Tapi seingat atok maso zaman atok dulu, Burger King ni ado area KL ngan Shah Alam yo. Negeri lain tak do laie. Tak tahulah sekang camno an.

So, sesiapo  yang nak skodeng menu burger-burger tersebut, bolehlah skodeng [SINI]
atau klik kat banner burger king tu kalau tetibo lak deh dio muncul k.
^_^

p/s : Sesiapo konal atok dan ponah kojo kat BK 1 Utama batch 2004/05 buzz atok k!

14 ulasan:

Rafina Mimi Zairul Murni berkata...

eden tak suko la makan burger king nih..eden suko makan burger queen jo..huehuehue :)

paish berkata...

uuu..sodap3. atok ni buek air liur den cam air paip :p

KUREKURE COMEL berkata...

esey xkonal..hehehe

KinosKoko berkata...

sedap2..

nelly berkata...

atok curi makan kat dapur ?
hehehe . . .
atok kena ajar cucu ni .
hahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

burger king?? grrr-,- nak jugak . tak jd mood nk berdiett, klo asyik dok teliur itu ini. haha

Suhami Ahmad berkata...

Rafina Mimi Zairul Murni : Aiyooo. ado ek..hihi

Suhami Ahmad berkata...

Paish : Kih kih...apo tunggu laie..moh la serang BK!

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hihi...xpo2...

Suhami Ahmad berkata...

Kinoskoko : Hihi...lamo tak makan da

Suhami Ahmad berkata...

nelly : Hihi...bulih2...tp kono kaber line dulu

Suhami Ahmad berkata...

FIFIEY LYCHEE MARATION : Moh oh! Lupokan diet itu sebentar...huhu

faiz berkata...

lamo btol tak mkn burger king ni..

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Moh kita poie....faiz belanjo...hihi

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih