Khamis, 20 Januari 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool

Assalamualaikum wbt...& Salam Sejahtera...
Tuan penganjur nak Straight to the point buat contest...contest tu ialah contest 
"Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"


Jom la join ramai2 kat sini...

Syarat2 yang mudah....

1. Follow blog ni (wajib ni...tuk meriahkan blog ni...hehe) Begheh ^_^
2. Buat entri bertajuk "Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool" Begheh ^_^
3. Letak beaner ni dalam entri dan sidebar and terus linkkan balik ke entri nie yer :) Begheh ^_^
" Letaklah mana2 pun gambar yg kamu mau pertandingkan...dalam entri tu juga..." Begheh ^_^
4. Tag 3 orang rakan anda yang berminat join contest ni...Begheh ^_^
Dan Tinggalkan Link anda di bahagian komen tau...hehe...Begheh ^_^

Tarikh tutup 25 03 2011


Maka, atok pertaruhkan gambar ni......hihi








6 ulasan:

tomatokering :) berkata...

gudluk ! :D

Suhami Ahmad berkata...

tomatokering :) : Mokasih yo!

Salfiza berkata...

gd luck yo atok....

Suhami Ahmad berkata...

Salfiza : Mokasih banyak yo Sal :)

HadifaR_R berkata...

Salam...
TQVM menjoinkan diri ya atok:) huhu

apisv2 berkata...

gudluck;)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih