Khamis, 20 Januari 2011

Hadiah contest best friend forever

Wah, balik yo dari kojo atok terus serbu masuk dalam bilik. Tup tup atas katil atok ado hadiah. Apakah itu? Wah baru atok terimbas balik email yang atok terimo dari cu Siti perihal hadiah tersobut. Cu Siti dah pos ari selasa aritu. Arini baru sampai umah atok. Inilah hadiah contest best friend forever yang atok monang tempoh hari. Nak skodeng entry tu? kik [SINI].


Dup dap dup dap dah dado ni. Apolah gak eh hadiah tu an. Baju kah? Telekung kah? Hamster kah?. Ni yang tertanya-tanya nih. Tapi memandang an atok bergegas nak balik kampung time tu, atok terus capai apo yang patut pastu sumbat dalam bobot. Termasuklah hadiah tu sekali. Siap atok lotak kat seat penumpang dopan laie. Seb bek aku tak pakaikan adiah tu seat belt  (T_T). Tak sesabar dah ni. Atok pun drive bobot dengan pecut. Siap drift corner maut terangkat tayar sebolah. Pastu kasi tinggal BMW tigo tiang semato-mato nak tahu isi adiah tu. Menangis owner BMW tu nengok atok.


Akhirnya atok pun selamat sampai ke kampung. Jeng jeng jeng......Selepas memanggil Ketua Chef, Mak datin dan Nurhasrina Ahmad untuk membuat satu bulatan, atok pun meletak an adiah tu kat tongah-tongah bulatan.

"Ha tuan puan sekalian, mempersembahkan.......tadaaaa!!!!,"koba atok.

Mak datin dah start garu-garu kepalo. Apolah gilo datang gak eh anak den ni! Kok salah makan ubek ko sampai sengal tahap klorox nih! Agak eh maso kocik-kocik tak kono enjet BCG tak??

Omak! Den monang adiah ha.....Ni deh




Tadaaaa................


Ni sampul dio. Atok yakin dalam ni musti ado hamster!






Isi dalamnya?? Jeng jeng jeng.......................










Towel !!!!


Yahoo.com.!!!! Sokor sangat atok dapek adiah dari cu Siti tu. Mokasih la ha banyak-banyak. Macam tahu-tahu yo atok punyo towel sekarang dah terjuntai-juntai bonang eh. Skodeng atok eekkkk.....






Larikkkkkkkkkkkkkk!!!!

10 ulasan:

nelly berkata...

wah ..thniah atok ..
=)

Finaz Jaafar berkata...

tahniah ! =)

KinosKoko berkata...

wah..ingatkan hamster..wat saspen jek

Siti Noraisyah berkata...

hehee....
poning gak palo den nak mencari hadiah yg sesuai utk atok.. last2 terpikir tuala jelah... lgpun senang nak pos, tak mudah rosak.. hope atok suka la ye... ^^

blog-tips-kurus berkata...

Tahniah kepada para pemenang.
#tetibe terpandang tuala promenade KK ni. songlap buat adiah GA. hoho!!

Suhami Ahmad berkata...

nelly : Mokasih yo nelly...

Suhami Ahmad berkata...

Finaz Jaafar : Mokasih Finaz!

Suhami Ahmad berkata...

KinosKoko : Haish...xdolah...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Siti Noraisyah : Atok suko sangat. Mokasih banyak yo
(^__^)

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Hik hik
=P

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih