Jumaat, 13 Ogos 2010

Akhirnya dompet bertukar wajah

Korang kena klik link ini sebelum tengok gambar berikutnya sebagai syarat untuk faham




SELEPAS

abaikan tikar buluh gambar bunga dibelakang. Tumpukan pada objek bewarna hitam.





Duit yang agak tebal dengan not Rm1dan resit Giant






Kulit tiruan







SEBELUM

 
Perhatikan zip salah parking dan benjolan duit lima pusen




sampai duit sepusin terkeluar-keluar. Zip yang amat dasyat





Subhanallah. Im speechless



Paham tak? Tak paham klik la kat entry terdahulu di sini.  
Baru beli tadi kat bazaar belakang Giant Hypermarket Senawang. Ala dompet kulit buatan china. Jangan kulit b*b* dah la.....Yes! no more kakak/abang/adik giant/watson/guardian/kedai dua inggit jeling2 kat beg aku lagi....

Tiada ulasan:

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih