Sabtu, 4 Ogos 2012

Contest "Sapo Nak Kad Rayo?"

ENTRY MELEKAT INI AKAN BERADA DI SINI SEHINGGA 4 OGOS 2012. SILA LIHAT BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU


Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Tu dia. Macam tahun sudah, tahun ni atok nak buek pertandingan ratu kebaya sempena hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma tak lamo laie. Pose baru tigo hari dah nak rayo ek. Yelah, abang posmen koba tarikh last post kad rayo 13 Ogos ni. Tu yang atok nak buek awal tu pasal hadiah yang ditawarkan Kad Rayo. 

Mesti rindu nak terimo kad rayo kan. Jaman sekarang ni ko tag je gambau kat pesbook pastu mintak hampun. Siap. Kekdahnya. Makanya bagi mengembalikan jaman kad rayo tu, atok nak buek satu contest. Namo eh "Sapo Nak Kad Rayo?"

Syarat eh mudah sajok...

1. Lokek (lekat) gambar kat bawah ni dalam blog Ecah. Nanti sonang kengkawan lain nak joint contest ni.




2. Like facebook Apo2 Yolah dan follow blog Apo2 Yolah kat bawah tu.
3. Tinggalkan link contest ni kat blog Ecah sonang kawan nak joint. Dan link entry blog Ecah tu kat ruangan komen atok ni sonang atok nak terjah
4. Tag pado sorang kawan blogger
5. Siap

Tarikh akhir atok terimo maklumbalas : Sebolum 4 Ogos 2012 bersamaan poso ke 15 ramadon
Hadiah : Kad Rayo + Header Raya (1st), Kad Rayo (ke-2 & ke-5), Header Rayo (ke-6 & ke-7)
Pemenang dipilih berdasarkan : Cabutan Bertuah dari 5 orang Fruit Son + Daughter atok.
Pemenang akan diumumkan : Pado 7 Ogos 2012


Copek2, Atok anjurkan contest cenggini setahun sekali yo.

Pesoto yang dah joint setakek ni :

DONGAN RASMINYO CONTEST TOLAH DITUTUP. NANTIKAN KEPUTUSAN PADO 7 OGOS 2012

48 ulasan:

bb_nona berkata...

done !
hehehee..moga dpt..

http://nonasani.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

daa join jgak yea..=)
ps: lupa cakap selamat puasa kat atok..=))


http://qasehsaifudin.blogspot.com/2012/07/sapo-nak-kad-rayo.html

ஜ miss klanika ஜ berkata...

nak kad rayo jugak atok oiii .

dyabunga berkata...

balik umh dya join..mana blh xjoin pertandingan dri atok.haha

Ca Cik Duyung berkata...

atokkkkkk..ca join~ :)

http://cikduyung.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

dyabunga berkata...

dya join ye
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

blog-tips-kurus berkata...

gegirlssssssssssssss je yg join ni. hhhmmmm... i tak de FB le tok. maklomle, tak reti IT.. (",)


*awat tak re-buzz? pnt buzz dia..

chii berkata...

wahhhh..contest kad raya eh..chii mau chii mau..nnt chii wat eh tok

Cik Yuyu berkata...

samat poso a tok. mintak emel lah. xpyh card2. tros emel rayo. hehe.

Si Matatajam berkata...

M join yek ^_^

http://mymatatajam.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Harap ado la rezeki den...

blog-tips-kurus berkata...

ade org bagi ni:

http://blog-tips-kurus.blogspot.com/2012/07/nak-kad-raye-atok-poyo.html

tajuk sengaja ditukar sesuka hati & perasaan...

Aziela berkata...

Fuhhhh kiri kanan ataih bawah... Minta2 lah taun ni dapek pogang kad rayo atok..


http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Asrul "iLham" Sany berkata...

http://ilhamology.blogspot.com/2012/07/kad-raye-atok.html

sile jenguk link kat atas ye... makaceh

Miss BaNu berkata...

nak kad raya ni hehe

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

shera berkata...

http://appleshera.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Nak jugak :D

Hanie Dew berkata...

selamat berpuasa atok.jangan ponteng puasa dan terawih !!!

iN_fiNaZ berkata...

Sey nak yo kad ghayo tok haaa...
Bulih la yo...

http://in-finaz.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Rahmah Ram Ram berkata...

as salam Atok...

Saya join juga ye...Selamat Berpuasa

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Alycia berkata...

umangaiiiii... best la atok ado contest camni.. ese ni pun waghih atok yo.. jompot2 lah atok ke blog ese yo.. boleh kito kona2.. kot terjumpo kek pilah ko, togor2 lah ese yo...

ok, ese pasti join.. nk gak dapek kad ghayo daghi atok...

Shazney Shamsuddin berkata...

nak joinnnnn



http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

chii berkata...

http://chikum4risa.com/contest-sapo-nak-kad-rayo/ siap da..

kalo x dpt kad..dpt duit raya pun boleh je..atok kan dpt bonus raya ni kan...agagag

Awesomeness berkata...

joinn..

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/07/sapo-nak-kad-rayo.html

sensasi2020.blogspot.com berkata...

Rasa teruja mahu join bersama,
Untuk memeriahkan lagi suasana puasa,
Mana tau dapat kad raya,
Boleh digantung di atas tangga.

http://sensasi2020.blogspot.com/2012/07/pantun-hari-raya-untuk-contest-sapo-nak.html

sensasi2020.blogspot.com berkata...

Rasa teruja mahu join bersama,
Untuk memeriahkan lagi suasana puasa,
Mana tau dapat kad raya,
Boleh digantung di atas tangga.

http://sensasi2020.blogspot.com/2012/07/pantun-hari-raya-untuk-contest-sapo-nak.html



http://sensasi2020.blogspot.com/2012/07/pantun-hari-raya-untuk-contest-sapo-nak.html

Nur Misnan berkata...

Ok gd luck utk sumer..

Azham Vsvc berkata...

Insyaallah saya akan cuba cari masa untuk join contest ni...tapi jujur cakap saya tak pernah join mana2 contest blogger lain selama ni hahahahaha

umie mia berkata...

ok dah join hihihi

http://ummiedamia.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-ghayo-atok.html

Mr.She berkata...

nak juin, tp takot x menang :3

~~zana@pb~~ berkata...

ala tok...sibuk masak ni, kuih raya lagi, cat rumah pulak, takde masa la tok.
nnti kalau free akak join ye, kang merajok pulak.

nur_za berkata...

join
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

aNiss :):) berkata...

sorry lambat atuk! eden lupo laa atok! dah bookmark pun contest tuu. al maklum laa dah nyayuk :DD haha

http://anisssikasturi.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Am berkata...

Salamtok
tumpang join.. haha

http://miner89.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

NuRuL berkata...

NuRuL nak kad raya !

done join sini..

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Noor berkata...

Nak jugak kad raya!! join dah ni

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Cik Atynn Bieyah berkata...

saya dah joinn :)

http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo-by-apo2-yolah.html

Isabel Diaz berkata...

sya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

taqiee din berkata...

Salam..Taqiee dah Join..:)
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Jue berkata...

http://juestan.blogspot.com/2012/08/contest.html

-Jue & Hanie-

=)

Mohamadazhan.com berkata...

Salam atok, insyaAllah kalau sempat nanti saya join =)

misz_eyza berkata...

eyza juin yer atok...


http://slumberzgurll.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

anna_nana berkata...

atok!!
hiikk..
kecik join skaki.

http://kelamkabut20.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

makacih~ ^_^

Myideakini [dot] com berkata...

Salam Ramadhan...

Datang torjah blog atok ni ha...Sajo tamboh kawan dalam blog atok...singgah ye blog MYideakini nanti yo..

www.myideakini.com

cikji berkata...

#1108

http://cikji.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

Mieya Atiera berkata...

Mieya join :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

♥mieza roslee ツ berkata...

nak jugax kad rayo ye :)

http://miezaroslee.blogspot.com/2012/08/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

cikmisi leen berkata...

alarrr > sedeyh tak sempat join,, tak sempat nak coba nasib sini > nak kad raya !!~~ wargghh, nak nanges :'(

pape pom cikmisi follow blog n da like fanpage apo2 yolah.. hehe @__@

♥♥szumika sakni♥♥ berkata...

tak sompat erk..huuhuh...xper la xder rzki hehhe

Ezad Skytech berkata...

join setelah ditag secara paksa...HAHA...takde la bergurau je...

http://skytechxtreme.blogspot.com/2012/08/sapo-nak-kad-rayo.html

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih