Isnin, 18 Jun 2012

Teka-teki paling best # 4

Que & Anne
Hi kengkawan. Bertemu lagi dalam episod Teka-teki bersama Que & Anne. Kalau kengkawan nak tengok teka-teki sengal episod sebelum ni, sila klik kat pautan segmen kitorang kat atas tu. Okeh let start our teka-teki pada episod kali ini.

Teka Teki Pertama
Que : Banyak-banyak burung, burung apa yang tak jaga anak dia??
Anne : Burung layang-layang.
Que : Sebab apa?
Anne : Sebab dia sibuk main layang-layang, tu yang tak jaga anak?
Que : Salah!
Anne : Abis tu?
Que : BURUNG BELATUK. Sebab dia bela Atok sajok.






Teka Teki Kedua
Que : Apakah persamaan antara ikan dan gitar??
Anne : Hmmm...ada huruf "A" pada kedua perkataan tu?
Que : Salah!!! Dua-dua boleh goreng!!





Anne : 



10 ulasan:

MizzTina berkata...

sgt menguji minda..sekian


=.="

zazaw berkata...

perghhh....

blog-tips-kurus berkata...

.........................................................................................................

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

Atok gosok gigi x?

Hanie Dew berkata...

Que muke je hensem tp loyar buruk.ish. mencik. >.<

Suhami Ahmad berkata...

MizzTina : Kan..hik hik

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : Apa tu

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : ??

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Haish!!

Suhami Ahmad berkata...

Hanie Dew : Kan. Suka nyakat Anne