Isnin, 18 Jun 2012

Teka-teki paling best # 4

Que & Anne
Hi kengkawan. Bertemu lagi dalam episod Teka-teki bersama Que & Anne. Kalau kengkawan nak tengok teka-teki sengal episod sebelum ni, sila klik kat pautan segmen kitorang kat atas tu. Okeh let start our teka-teki pada episod kali ini.

Teka Teki Pertama
Que : Banyak-banyak burung, burung apa yang tak jaga anak dia??
Anne : Burung layang-layang.
Que : Sebab apa?
Anne : Sebab dia sibuk main layang-layang, tu yang tak jaga anak?
Que : Salah!
Anne : Abis tu?
Que : BURUNG BELATUK. Sebab dia bela Atok sajok.






Teka Teki Kedua
Que : Apakah persamaan antara ikan dan gitar??
Anne : Hmmm...ada huruf "A" pada kedua perkataan tu?
Que : Salah!!! Dua-dua boleh goreng!!





Anne : 



10 ulasan:

MizzTina berkata...

sgt menguji minda..sekian


=.="

zazaw berkata...

perghhh....

blog-tips-kurus berkata...

.........................................................................................................

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

Atok gosok gigi x?

Hanie Dew berkata...

Que muke je hensem tp loyar buruk.ish. mencik. >.<

Suhami Ahmad berkata...

MizzTina : Kan..hik hik

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : Apa tu

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : ??

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Haish!!

Suhami Ahmad berkata...

Hanie Dew : Kan. Suka nyakat Anne

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih