Selasa, 24 April 2012

Atok di Majlis Raptai!......Majlis apakah??

Assalammualaikum dan peace yo!


Tepat pukul 3 potang hari ini (24.4.2012) atok akan feeling red carpet di satu majlis. Tapi baru raptai katanya. Majlis apakah ittew? Adakah majlis ABPH 2012 merampas kembali tahta pelakon lelaki terbaik dari habang Aaron Aziz? *kompem kena carut kat kipas-susah-mati habang Aaron sat lagi nih....Atau majlis berkhatan? eh......








red carpet ke....tikar mengkuang?....


Haaa..nantikan entry khas atok esok yo!.......Berita paling menggembirakan bagi atok tahun ni selain dari berita atok bakal dapat anak buah kembar bulan Oktober nanti....Syukur Alhamdulillah atas rezeki dan nikmat yang Allah limpahkan...Mari kita sama-sama ucapkan alhamdulillah atas kemanisan yang Dia telah pinjamkan pada kita selama ini. ALHAMDULILLAH   ;)

So, nantikan entry esookkk!



p/s : To Chenal, atok tak dapek nak access blog Chenal....cubo tengok setting kot salah



20 ulasan:

faiz berkata...

mcm majlis besar je...

Aziela berkata...

Esok hari Rabu kan...? konpem Anugerah Khidmat Cemerlang nie..? WAaaaahhhhh...TAHNIAH tok..TAHNIAH... Dapek jam ko, dapek ehem, ehem? Pergh... melintanglah kenaikan atok nampak eh nie....

Cik Rimau berkata...

kih3.. tahniah atok.. opis cik rimau baru arini meeting nak plih.. huhu.. tp sah2 la xberpluang.. hak3.. dpt adiah tu nnt jgn lupe choki2 ek.. nak sedozen.. hahahahah :p

KuNanGKuNanG berkata...

khidmat cemerlang la ni..sbb atok ada post kt wall fb ritu...he3..tahniah..

jeely jelly berkata...

ala, nak tunggu esok ni, saspen je.....

pena rozie berkata...

jgn luper citer....

Nisa berkata...

Atok akan dapat pangkat Dato' ka? Siap ada majlis besau-besau gini.

Miziey berkata...

Peh! untunglaa~ tahniah tok! ;D

dyabunga berkata...

seronoknya dpt jadi pekerja terbaik

Chenal berkata...

UISHH!! x dpt ko?? cam ok je semuo nyehh!

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Majlis tari-menari..huhu

Suhami Ahmad berkata...

Aziela :hihi...alhamdulillah

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Choki-choki?...erk

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Haaa...betul2...hik hik...

Suhami Ahmad berkata...

jeely jelly : Haa...ni yang nebes ni kan

Suhami Ahmad berkata...

pena rozie : Hik hik...

Suhami Ahmad berkata...

Nisa : Sepraisss....

Suhami Ahmad berkata...

Miziey : Mekasih Miziey...

Suhami Ahmad berkata...

dyabunga : Alhamdulillah....

Suhami Ahmad berkata...

Chenal : Apo yang okeyh tu...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih