Rabu, 25 April 2012

Wordless Wednesday # 19



Atok kena mention perkataan 'pink' tu...kalo tidak, kompem Ecah nak cakap macam kubur islam kan. Atok tak berkesempatan nak hapdet panjang-panjang. Semalam atok raptai untuk majlis......................cer teka majlis apa??....

majlis berandoi??? Salah!!

What??
Majlis bersunat??

Ishh lucah!!


Apa dia sayang??
Majlis akad nikah??
Amboih.....salah! salah! salah!


Majlis.................
 APC atau nama manjanya anugerah pekerja cemerlang 2011 kat opis atok tu. So, hari ni betul2 punya kena bersalaman ngan Menteri di JPM, YB Dato Seri Mohamad Nazri
Ok atok nak masuk tido dulu untuk kulit kelihatan anjal dan berseri....*mamposss...

p/s : semalam kejadian memalukan berlaku atok raptai....dah sah-sah la raptai kan, pastu atok p tarik "sijil" tu dari orang yang bertugas "ganti" YB Dato Seri....patutnya eksyen je la kan buat2 amik sijil....haku p rampas sijil tu....menjeling AJK tu kat haku......

Hello, haku nebes wokey....apa-apa bulih berlaku.....*pitammm

22 ulasan:

Aziela berkata...

Ha...kan betolll akak cakap. Hahahha..TAHNIAH...TAHNIAH...! Jgn lupa soh kengkawan amik gambar kasik cunnn punya...lepas tu framekan..

faiz berkata...

hebat...hebat...

mekjangok berkata...

tahniah tok...pasnie blanje...hahahaha

Mr.She berkata...

tahniah berjuta lemon atok~ :D

rampas siji yee? kehkeh

Miziey berkata...

Syabas tok, syabas!!

Munnafendy berkata...

hahahahaha kelakar la atok...bg balik tak sijil tu? kikiki

mas saari berkata...

wah, tahniah!

Zakaria's daughter berkata...

ecehh.
sunat letteww..

ehh. haha,
bangga lettewww dapat pekerja CEMERLANG.

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie berkata...

hahahha x perasan la time tu anyway congrats....

dyabunga berkata...

tahniah atok.. kalau dya lagi neves.ahahaha

Chenal berkata...

adoi...gelojoh tul atok nie. Raptai je pun...!! Rm1000 buat belanja pa?

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Hallaaa...atok x sempat nak senyum tengok gambau

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Mekasih faiz

Suhami Ahmad berkata...

mekjangok : Mekasih mekjangok

Suhami Ahmad berkata...

Mr.She : Mekasih Mr.She

Suhami Ahmad berkata...

Miziey : Mekasih Miziey

Suhami Ahmad berkata...

Munnafendy : Atok bagi balik, tapi muko atok dah merah la camtu

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Mekasih kak

Suhami Ahmad berkata...

Zakaria's daughter : Hihi...macih Ecah

Suhami Ahmad berkata...

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie : Fuhh! nasib baik x perasan...hik hik...tahniah jugak

Suhami Ahmad berkata...

dyabunga : Mekasih dyabunga

Suhami Ahmad berkata...

Chenal : Atok nebes wokey...huhu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih