Isnin, 27 Februari 2012

Teka-teki paling best # 1


Que & Anne

Que : Hi guys! wasap....penampilan sulung Que. Sori sebelum ni ada masalah teknikal sikit tu yang nak masuk bulan 3 baru muncul. Kau kena salahkan Suhami Ahmad!
Anne : Hi awak. Kite Anne. Kembar Que. 17 tahun. Single sebab mama dan papa kita tak kasi kapel. Kita masih belajar. Peace   >_<

Que : Segmen kitorang kali ni ala-ala sesi soal jawab atau teka-teki. Walaupun kembar, tapi kami berbeza (ehem2 tak termasuk). Que lahir kurang satu kromosom bijak tapi terlebih kromosom sengal. Anne adik Que tu bijak sikit dari Que (okeh, tengah muntah coklat).  
Anne : Betul! wink wink .............

Okey, kita teruskan segmen teka-teka kita yang pertama.

Soalan 1 : Tikus apa yang ada dua kaki?
Que : Tikus yang tangannya baru lepas kena perangkap tikus
Anne : Mickey Mouse!
Que : Cis, itu tikus katon!

Soalan 2 : Baiklah, soalan kedua. Itik apa yang ada dua kaki?
Que : Donald duck!!! Yes, kali ni mesti betul!
Anne : Sume itik ada dua kaki.......  (n_n)V
Que :






Kalau korang nak tanya apa-apa soalan dan teka-teki pun wokey. Just drop at comment box   =)   Next time kita cuba jawab. Jumpa lagi bulan depan!

24 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

haha! pandaaaaaaiiiiii!!!!!

*keluar 1, masuk 2. ce teka?? (>.<)

Cik Anis berkata...

hahahahahahahaha

Zakaria's daughter berkata...

ehhh.haha.
jumpe bulan depan plak?
kemain lama lagik ye.
zzzzzzz

faiz berkata...

sebulan sekali je yo..pemalaeih que ni..

Miziey berkata...

Alaaa...
Asal 2 soklan jerrr???
Gua baru jer nak layan gelak baca entri nih. Atok ni memang aa. Suka mengechewakan gua. Huu~ T.T

mas saari berkata...

heheheeee...kesian Que!

cik ika berkata...

terbaik..hehehe

LadyBird berkata...

hehehe... lady xde teka tekila... nanti lady pikior.. lain kali lady letak kat komen.. hihi

Ca Cik Duyung berkata...

pernah terkena ngan teka teki ni..heh3...

KuNanGKuNanG berkata...

ingatkn soklan no 2 tu betl dah jawapannye..rupenye..oh tdk...hehehe

yad'z berkata...

hahaha.. anne sangat bijakk. ><

Jue berkata...

hahaha yg itik tu aku pnah kena

soalan: kenapa mesti Que bkn Qu?

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Haaa...bulan dopan atok suruh Que & Anne jawab yo

Suhami Ahmad berkata...

Cik Anis : Amboih, golak tak hengat donia...

Suhami Ahmad berkata...

Zakaria's daughter : Kono ikut turn, nanti kak milah marah

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Hihi...amboih, mentang2 Anne santek, dio tak kono marah ek

Suhami Ahmad berkata...

Miziey : Nanti kalo tanyo 3 soklan dah tak kelakau...

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Nasib badan

Suhami Ahmad berkata...

cik ika : HIhi...kesian Que

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Ha, nanti kalau dah dapek drop kat komen tau

Suhami Ahmad berkata...

Ca Cik Duyung : Hihi, musti bengang time tu kan...

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Tu yang Que bengang tu...huhu

Suhami Ahmad berkata...

yad'z : Weee.... >_<

Suhami Ahmad berkata...

Jue : Sobab ayahnya kasik nama Que T_T