Rabu, 4 Januari 2012

Wordless Wednesday # 8


























28 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

......wordless.... (",)

umie mia berkata...

menuju pembaharuan ^_^

ORLANDO AHMAD berkata...

tok, kim salam kek kak milah, ghindu bona den kek dio poit

Mohamadazhan.com berkata...

cool atok! Lama tak mai sini...harap2 atok sihat2 ya...=)

Jom baca:gambar biadap samakan Ust Azhar Idrus dgn Yahudi..

Munnafendy berkata...

koleksi header atok eh?

KuNanGKuNanG berkata...

bertukar..bertukar..dan terus bertukar...( cam kartun kat tv lak)he3:)

Aziela berkata...

Ooo...baruuulah nampak header complete atok yang baru nie. Sbb dlm screen monitor akak nie, namo blog atok : Apo2 Yolah tu x nampak sobab terlindung/tertutup dengan apo ntah namo eh..tool bar ko apo ko yang kek ateh tu...yang ado nak sign in ko, dashboard ko... Kok turunkan sket, bulih ko tok?

Ca Cik Duyung berkata...

yg raya punya cantik..gambar 'cucu' atok semua..haha

yg terbaru ok gak..macam masuk dunia lain.. :P ada cerita tersendiri..

mas saari berkata...

banyak gak koleksi header atok..

Hanie_Dew berkata...

weeewit. layout baru di tahun baru.

WW ni tau ape.koleksi header blog anaknegori kan atok.

ahh ada cerita pasal atok nanti kat next entry. hehehehhe..tungguuuuuu....

Cik Rose Cute berkata...

banyak betol header atok...atas tue header atok yg baru ke...

Mr Iqbal Abdullah berkata...

wordless gak nak komen...

Blog ♛MrIx♂ SINI
Review Kopitiam Cina Muslim
Dakwah Versi K-Pop

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

fuhhhhh muka tok wan tu sebijik samo macam jiran saya si jenab jual nasi lomak tu .. ayuuu sungguhhhh hehehe

~SaL IjOu~ berkata...

tok..sy paling suka header hari raya tu..cool n sempoi!~ ^^

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Yesss...misi tercapai

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : InsyaAllah =)

Suhami Ahmad berkata...

ORLANDO AHMAD : Esok2 dio ke udaro jangan terkojot lak yo

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan.com : Alhamdulillah, timo kasih singgah umah atok...

Suhami Ahmad berkata...

Munnafendy : Dari dulu sampai sekarang =)

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Bertukar menjadi sailormoon...erk

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Macam tu yo kak, memang tak leh turun laie

Suhami Ahmad berkata...

Ca Cik Duyung : Atok pun paling suko edisi raya =)

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Akan datang lagi banyak gak eh kan.

Suhami Ahmad berkata...

Hanie_Dew : Wah, ni yang nebes ni. Apakah entrynya ittew?

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rose Cute : Atok paling latest...permulaan 2012...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Mr Iqbal Abdullah : Ha, komen jangan tak komen

Suhami Ahmad berkata...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : Pssttt...klu nak tahu, itulah Jenab...huhu

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Nak nak dio punyo model tu hot n cool kan....ngeee

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih