Selasa, 3 Januari 2012

Ikon Apo2 Yolah 2012


SELAMAT DATANG 2012
Penampilan terbaru. Watak terbaru. Tapi style tetap seperti dulu.





Nama : Atok
Segmen : Cucu Pilihan Atok, Once Upon A time
Umur : 85 tahun
Hubungan : Atok kepada Milah, Que & Anne, Suhami Ahmad. Bekas duda Tok Wan



Nama : Tok Wan
Segmen : Kaunseling Bersama Tok Wan
Umur : 80 tahun
Hubungan : Bekas Janda Atok




Nama : Kak Milah
Segmen : Petua Kak Milah
Umur : 33 tahun
Hubungan : Cucu sulung Atok dan Tok Wan




Nama : Que & Anne
Segmen : Teka-Teki Que dan Anne
Umur : 17 tahun
Hubungan : Cucu kembar Atok & Tok Wan




Nama : Suhami Ahmad
Segmen : Suhami Ahmad's Story
Umur : 24 tahun
Hubungan : Cucu Atok & Tok Wan paling suam-suam suku (hot n cool)

31 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

kelaaasssssssss kau tok!
tlg design header cun bole? cayang atok bucukssss!!

faiz berkata...

mmg cantik atok design baru ni..bila den pun nak bertukar ni...nak tukar dari dulu lagi tak tukar2 lagi..

~SaL IjOu~ berkata...

semangat sy dtg jenguk penampilan baru blog atok ni..hehe..tuu dia crew2 apo2 yolah.terbaek!~ ;)

Munnafendy berkata...

hahaha yg 1st tu mcm inspirasi dr PM je tok? :p

chii berkata...

terbaik ar...suka la tgk rambut cucu atok yg kembar tu..

KuNanGKuNanG berkata...

amboi atok..dah bertukar wajah blog ni spt yg diwar2kan kt fb..cuma wajah atok ttp sama xberubah2..hehehe

dill berkata...

saye nak berkenalan ngan atok! ensemnye

dill.

NUR HIDAYAH berkata...

Atuk-atok...nonor ingatkan ada ICON apo2 yolah yg baru yg nonor tak tahu..rupanya...atokkkk...hahahahah..lawak-lawak..

mas saari berkata...

wah! dah dapat tengok suhaimi ahmad, cucu atok yang hot and cool tu! heheeheeee...


kelas ko atok!

Aziela berkata...

yeyayy...barisan menteri kabinet baru dan lama... monanggg gak montori yg den pilih tu ari...

umie mia berkata...

kihkihkih ada 2 watak yg umie vote terpilih.. rupanya atok ada cucu kembar sepasang.. kelas ko tok hehehe moga apo2 yolah terus success

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie berkata...

mish uuu atokkkk hehehhe

Ca Cik Duyung berkata...

owh..ini rupanya fungsi watak2 dalam blog atok ni..hihi..selama ni tertanya2 gak sbb baru knl atok..ingat atok ade wat cerpen ke ape..hihi...

KaK LimAh Si SupiR berkata...

cooolllll :P

Hanie_Dew berkata...

oooo..Cucu Atok & Tok Wan paling suam-suam suku (hot n cool) tu muda dari aku rupanya..hahahahahaha..

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Ini atok amok maso 6 tahun bertapo dalam guo

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Moh moh tukar....dah tahun baru nih

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Hihi...macih =)

Suhami Ahmad berkata...

Munnafendy : Topat! hihi

Suhami Ahmad berkata...

chii : Que dengan Anne? hihi...

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Hihi, atok dikokalkan.

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Hihi, atok dikokalkan.

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Hihi, atok dikokalkan.

Suhami Ahmad berkata...

dill : Amboih...

Suhami Ahmad berkata...

NUR HIDAYAH : Hihi, atok dari sehari ke sehari nak buek. Tapi takut tak cukup maso

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Kelassss kan Jah....huhu

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Barisan kabinet menteri ni akan jalankan tanggungjawab dengan ponuh berhemah, insyaAllah

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Somel kan cucu atok yang kembar tu...hihi

Suhami Ahmad berkata...

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie : Ucuuuuuu.....miss u too cu...

Suhami Ahmad berkata...

KaK LimAh Si SupiR : Amboih kak limah...meletops

Suhami Ahmad berkata...

Hanie_Dew : Muda ke dik non?