Isnin, 26 Disember 2011

Wang Kertas Baru Malaysia Penyebab Rating Mencanak!!

Assalammualaikum dan peace yo!


Omaigot omaigot omaiiiiigottts...Udah hampir 2 tahun atok bergelumangan dalam arena blogging ni, akhirnya blog Apo2 Yolah berjayo mencapai trafik sehingga ***,*** pelawat! *mode hidong kembang diaktifkan.  Baru-baru ni jugak, atok ado khabarkan pado Ecah bahawasanya rating harian mencanak dua kali ganda! Sokor pada Illahi.

Tapi, bukannya atok was was ke apa kan, tapi atok nak cari punco apo yang menyobabkan trafik Apo2 Yolah naik berganda macam tu. Siasat punyo siasat, akhirnya atok berjayo mencari puncanya....



Nampak tak keyword yang atok lorek tu?
Bilo atok buek carian gugel, "wang kertas baru malaysia", blog Apo2 Yolah berado dikedudukan paling atas sekalik. 



Hai, cucu atok "Hok Seghoti" tu pun tersolit samo.
Pastu atok klik lah link tu kan. Seingat atok, atok bolum ponah buek entry pasal wang kertas baru malaysia 2012 tu lagi. Camnolah boleh tersosat kan. Atok tak pueh ati, atok terus selongkar entry lelamo dengan klik link carian gugel tu. Baco punyo baco, endingnya atok terkesima.  Dalam entry itu, wang kertas baru Malaysia yang dimaksudkan adalah bernilai......








Enam Hengget!!!
Atok mintak hampun kalau ado cucu den buek carian gugel nak research pasal duit baru untuk 2012 ni, tapi terkeluar pulak not 6 hengget ittew. Mahap yo!. Klik [SINI] untuk terus ke entry yang dimaksudkan.


14 ulasan:

dill berkata...

ha...duit generasi baru tu, atok

dill.

LadyBird berkata...

comel sungguh wang kertas baru tu..
laku x atok?

~SaL IjOu~ berkata...

rezeki wang kertas baru malaysia ya tok~

faiz berkata...

hahah...rmai la carut kat atok ni..

Novelgurl berkata...

hahhaa..kecewa org y search 2..tipah tertipu bang~..kih2.

chii berkata...

hehehe..mesti yg dtg tu..rasa keciwa tgk duit bru yg dikatakan atok tu kan :p

Hanie_Dew berkata...

hehehehe..atok atok. baru la sangat kan. memang limited edition.

Suhami Ahmad berkata...

dill : Meriah kan

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Satu2 eh kat dunio....atok siap prem kat dinding umah

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : ALhamdulillah =)

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Kan. Atok mintak hamponnn

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Hihi...atok tak tahu dio nak kluar duit baru

Suhami Ahmad berkata...

chii : Kompem!

Suhami Ahmad berkata...

Hanie_Dew : Mampooo?

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih