Sabtu, 5 November 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha


 “Tiada amal anak Adam yang lebih disukai Allah pada hari Aidiladha melainkan ibadat korban. Sesungguhnya binatang yang dikorbankan itu akan datang pada hari kiamat lengkap dengan tanduk, bulu dan kukunya. Sesungguhnya ibadat korban ini diredhai Allah sebelum darah binatang itu jatuh ke bumi. Maka hendaklah kamu berasa lapang dada dan reda akan ibadat korban yang kamu lakukan.” (Hadis riwayat At-Tirmizi)



Selamat Hari Raya Aidiladha daripada Atok dan kakitangan Apo2 Yolah. Semoga selamat sampai destinasi yang ditujui. Pandu cermat, ingat orang yang tersayang  =)................nak uit ghayer........

36 ulasan:

ORLANDO AHMAD berkata...

den nak duit ghayo

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

selamat hari raya atok..nk duet raya!!..haha..=)

dill berkata...

ehem. saye datang nak kutip duit raye dari atok~

dill.

blog-tips-kurus berkata...

saratnya lembu itu!!

lawo le umah tu.. :-)

KuNanGKuNanG berkata...

slmt ari raya aji tok..brp ekor lombu yg terkorban taun ni?

sy tag atok yo.

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/11/kene-tag-dan-kene-mengetag.html

LadyBird berkata...

slmt hr rayo atok..

little daisy berkata...

Selamat hari raya Aidiladha, atok! Lomang takdo ko? heheh :P

zoe berkata...

selamat Hari Raya Qurban juga untuk atok yer..! :)

faiz berkata...

selamat hari raya..

Mohamadazhan.com berkata...

salam idul adha =)
moga dirahmati-NYA

budak berkata...

slmt hari raya aidiladha tok :)

محمد رازيق berkata...

salam idul adha bro :)

Diyana berkata...

salam aidiladha tok jgn makan ghondang banyak bona

iKhRam berkata...

duet gayo tak do yo.. kalau nak, g amik daging korban kek masojid tu ha..

jgn lupo bawak kupon. tak do kupon, tak dapek yo.. hahaha

selamat menyambut aidiladha.

chii berkata...

wahh..atok kejar ayam nak wat korban eh..ehehe...

selamat hari raya atok =)

Novelgurl berkata...

Selamat hari raya tokk ! lawa umah..hehe.

rozeeta rashid berkata...

salam aidiladha! =)

macam best je rumah tu.

Hanie_Dew berkata...

dah tua tak dapat la duit raya. atok la kene bagi kat cucu cucu yang comel comel ni.

atok! ayam tu road runner la.susah nak tgkap tuuuuu

Suhami Ahmad berkata...

ORLANDO AHMAD : Meh datang umah atok dulu

Suhami Ahmad berkata...

RATU QASEH SAIFUDIN : Ooo, tak ikhlas ucap selamat ari rayor yo. Ghopernyer nak uit rayo

Suhami Ahmad berkata...

dill : Dah macam ceti cucu haku sorang nih

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Lembu tu tak mengandung, tapi kuat makan

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Atok yang terkorban. Adesss..

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Selamek ari rayo LB!

Suhami Ahmad berkata...

little daisy : Selamek ari rayor. Atok tak buek lomang tahun ni. Buek spagheti yo. Gitew

Suhami Ahmad berkata...

zoe : Mokasih zoe

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Selamek ari rayo faiz

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan.com : Salam eidul adha Mohamadazhan.com

Suhami Ahmad berkata...

budak : Selamek ari rayor budak ;)

Suhami Ahmad berkata...

محمد رازيق : Selamek ari rayor Raziq

Suhami Ahmad berkata...

Diyana : Atak makan ghondang. Atok vege. Gitew

Suhami Ahmad berkata...

iKhRam : Alaaa, kupon atok dah ilang. Camno tu?

Suhami Ahmad berkata...

chii : Sampai sekang tak pek koja

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Mokasih, ala atok dunlod yo

Suhami Ahmad berkata...

rozeeta rashid : Lawa kan

Suhami Ahmad berkata...

Hanie_Dew : Cucu dah godang2. Patut eh cucu2 lah kasi ket atok. Itulah, somput den mengojar eh

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih