Selasa, 1 November 2011

Mode berkursus

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Minggu ni atok berkursus 4 hari 3 malam kat Port Dickson. So, ada masa lebih sikit nak reply komen2 cucu2 den. Atok tak bulih nak merepek panjang2 malam ni sobab capek. Lagipun idea takdo ni ha. Manjang pikir nak tido yo. Nanti ado maso atok reply komen k. Apo2 pun, layan gambau kat bawah ni.










ketagih lak dah main menatang nih....aiyo



18 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

kompem BUKAN kusus kawen ni.. ;)

chii berkata...

slmt berkursus tok..
..ehehe...chii pun da ketagih gak ngan game tuh

sahromnasrudin berkata...

atok ado bilik free tak?? hihihihhhh

Zul Fattah berkata...

kursus ape tok? photographer ke?

dill berkata...

angry bird. hoyeh!

dill.

faiz berkata...

main angry birds season lagi menyakitkan hati..

Salwa berkata...

Dah lama tak sambung main angry bird sebab level tinggi makin susah plak nak main.hehe.

Hanie_Dew berkata...

dah tau dah. kursus fotografi kan.kan.

tak suka la men angry birds tu. tah pe yang seronok nya xtau la. haih..

Novelgurl berkata...

Adeh ! game plak dah..layanzzz~

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : BUKAN BUKAN BUKAN...huhu, lajo yo atok reply

Suhami Ahmad berkata...

chii : Kan. masalahnya comel2 burung dalam tu

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Ado satu katil single free....ha, aritu tak cakap. huhu

Suhami Ahmad berkata...

Zul Fattah : Yang photographer tu, ari sabtu ahad lopeh. Yang ni kursus perakaunan bayaran

Suhami Ahmad berkata...

dill : Suko ek dill

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Yang tu adik atok ado, tak sompek nak install lagik

Suhami Ahmad berkata...

Salwa : Atok tak habeh main laie tu. Ado laie level tu. Hihi

Suhami Ahmad berkata...

Hanie_Dew : Bukan. Atok kursus berkaitan kojo. Cubo main sekali angry bird tu, musti nak main laie.

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Kih kih :P

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih