Rabu, 16 November 2011

Atok Mohon Jasa Baik Semua Blogger!

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Atok tahu, blogger's theme entry for today is wordless wednesday. Tapi lepas atok post gambar ni, nescahaya Ecah akan speechless.







Ingat lagi tak kisah adik Hairuman Miskon ni tahun lepas yang menggemparkan negara? Untuk makluman, segala bentuk bantuan kepada adik Hairuman ni telah terhenti. Tapi perbelanjaan ubat-ubatan masih berlanjutan. Atok dapat komen dari kakak kepada Hairuman Miskon sendiri tentang keadaan adiknya sekarang selepas dia baca entry khas atok.








Jadi untuk hari ini, saat ini atok memohon pertolongan semua blogger yang baca entry atok ni, please forward this entry dalam blog Ecah. Copy paste je, atok tak kisah. Paling tidak pun letaklah gambar atas tu kat side blog Ecah macam atok buat sekarang nih. ----------------------------->

Daripada letak gambau awak tak bertudung tu yang hari-hari dapat "saham", baik kita labur pahala tolong orang camnih. Ini tanggungjawab kita sebagai blogger. Menyebarkan berita bagi mereka yang memerlukan pada orang kat luar sana. Anggaplah sebagai kebajikan dari kita. Moga-moga kebajikan yang kita tanam sekarang ni, buahnya kita boleh putik di akhirat nanti.....

16 ulasan:

zoe berkata...

huhuh.. sedihnye tengok... marilah same2 membantu..

Atiqah Wadiah berkata...

smoga dia sekeluarga lbh tabah dlm m'harungi ujian ini..smoga dia cpt sembuh..aminn

Salwa berkata...

Bantulah dia seboleh-bolehnya.

teacher bonda berkata...

sedihnya...

ch000tz axoera berkata...

adessssssss!!!!!

KuNanGKuNanG berkata...

insyaALLAH kite cuba tlg apa yg terdaya.

chii berkata...

uiks..dihentikan ke..aduhaii..
sama2 la kita berdoa dan bantu adik ni

blog-tips-kurus berkata...

Insya Allah, usaha atok ini akan dipanjangkan. Semoga diberkatiNya..

*bangga ada atok macam atok ni. Maklumlah, both embah lanang dah passed away..

Suhami Ahmad berkata...

zoe : Marilah sama-sama

Suhami Ahmad berkata...

Atiqah Wadiah : Doa pun dah memadai

Suhami Ahmad berkata...

Salwa : Sekurang-kurangnya panjangkan artikel ni atau berdoa untuk dia

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Dia muda lagi TB

Suhami Ahmad berkata...

ch000tz axoera : Teruk kan.

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Tolonglah selagi termampu

Suhami Ahmad berkata...

chii : Doa pun cukup memadai

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Ini tanggungjawab atok dan cucu2 yang lain k. Kita panjangkan.