Jumaat, 9 September 2011

Wordless Friday

Malas nak buat entry punya pasal, hah ko layan gambar bawah ni....












Kau mampu??

26 ulasan:

auntienenet berkata...

haha kita 12/05/1989 la ;)
jap, ada eh wordless friday? baru ni... hihihi

Zul Fattah berkata...

sengal.. ni blackman la.. haha

sahromnasrudin berkata...

jawa rangers tue bro huhuhhhh

ORLANDO AHMAD berkata...

wanted...

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

huhu...ada jugak Batman ye? panggil Bat ke panggil Man? sian anak dia nanti...*** bin Batman.

KuNanGKuNanG berkata...

btl ke ni?ke dah ada org edit?

teacher bonda berkata...

true story ke ni tok?siannya...:)

::budak:: berkata...

haha..bapak dia sgt suka tonton batman kot..

little daisy berkata...

Adakah ni kes dah tak tau nak bagi name aper kat anak??! Heheh >_<

~SaL IjOu~ berkata...

wujud rupanya batman kat mukabumi ni..haha

blog-tips-kurus berkata...

ish! ape da org Jawa S'pore tu..!

faiz berkata...

ni bapak berangan nak jadi superhero la ni..

chii berkata...

mmg betul2 ujud ke ni tok

Suhami Ahmad berkata...

auntienenet : Haah...edisi atok je tau...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Zul Fattah : Chaittt...x bekkk

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Pengsan

Suhami Ahmad berkata...

ORLANDO AHMAD : Sebab?

Suhami Ahmad berkata...

~~zAnAfAhMi~~ : Kalo anak pompuan letak nama power puff binti batman

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Betul tu. Kan ado tulisan jawi tu

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Haah, atok jumpo kat tenet

Suhami Ahmad berkata...

::budak::Tau takpo...namo apak eh pun hero

Suhami Ahmad berkata...

little daisy : Namo apak eh pun superhero

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : haah, namo apak eh suparman

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus :Ntah2 kat mesia pun ado..opss

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Dah bapak pun namo suparman

Suhami Ahmad berkata...

chii : Iyo, tak kan atok nak nipu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih