Rabu, 7 September 2011

Anak sapa tu?

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Wah, atok tak reply komen lagi since sebolum rayo laghi. Abeslah kupak jari-jemariku yang runcing ni nak reply nanti. Runcing ke? Pengsan. Pssst....lunch hour tadi (siang tadi, aku buat entry ni malam), atok pergilah soping cokelet kat The Store. Yelah, the store je aku mampu nak beli belah. Nak pergi kat secret recipi, mcd, kehepsi suma2 tu aku mana duit kan. Orang kampung. Dah tua-tua ni takdo sapo nak spedo aku lagi.

Ok, sambung balik. Atok soping la cokelet kat the store berdekatan opis. Saje mengidam nak makan. Sebelum ni tak penah hayat pun sentuh cokelet. Ok aku tipu kau. Pastu kan, dah pilih cokelet yang berkenan dek hati tu, atok terus lah p kaunter bayaran. Dah bayar tu atok terus lah keluar dari the store tu.

Masa atok nak keluar tu, tangan atok ada orang pegang. Ingatkan kakak guard tu pegang tangan atok. Seram gak kan. Sexual arrestment tu. Tapi bila atok pandang je empunya tangan yang pegang tangan atok tu, pemiliknya budak kecik. Budak laki, atok rasa dalam 4 5 tahun kot. Pastu kan, dia senyum kat atok. Atok takutlah kan. Kot kot kena rogol ke. Atok ingatkan budak ni nak cekelet atok tu, tapi bila atok hulur kat dia, dia tak nak. Dia pegang je tangan atok sampai pintu keluar sambil senyum-senyum.

Atok tanya dia, mak ayah dia mana. Dia cakap kat luar tu. Barulah atok tahu, dia ni anak akak yang buka kedai kasut kat depan the store ni. Dulu atok penah repair kasut kat akak tu. Comel budak tu. Pastu kan dia cium tangan atok. Dia cakap nanti senang2 datang lagi ala ala dia tokey the store tu. Atok pun terus senyum usap kepala dia then pergi balik opis balik. Sopan budak ni. Harap2 dah besar nanti jadi orang berguna. Sejuk perut mak dia mengandung...  =)





18 ulasan:

♥ LuRveLyAmiera ♥ berkata...

die berkonan ngan atok kot,jadi abg ipaq..=)

faiz berkata...

igt bdk tu kat atok..

ORLANDO AHMAD berkata...

bleh buek menantu tu atok

teacher bonda berkata...

sibbaik dia x ckp :rindunya kt ayah!!!" ms dia pgg atok..hehehhe

Musang berkata...

cuba bgi duit..mesti budak tu nak

Aziela berkata...

wa...ini baru betul cahaya ke'bapa'an terpancar gemilang kek wajah atok nie. Tok, akak x dapek pun kad rayo atok tu..huhuhu...atok memang drop out kan namo akak ko..? Sodih..sodih...

umie mia berkata...

dia taknak cokelat tp nak duit raya tu hihihihi

sahromnasrudin berkata...

atok pi the store lamo ke baru hehehehee

EzayHadry berkata...

haaa atok die berkenan lettew nk pass ke kakak die :P

Suhami Ahmad berkata...

♥ LuRveLyAmiera ♥ : Chaitt

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Itu yang atok tokojut tu

Suhami Ahmad berkata...

ORLANDO AHMAD : Nak kawen an ngan sapo? Anak2 kucin atok?

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Kalo dia cakap cenggitu, kompem la tu gak atok pitam

Suhami Ahmad berkata...

Musang : Chaitt...jangan ajar kasi duit

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : La yo ko kak? atok kasi alamat atok kek PD tu...cmno ni kak...ke tahun dopan nak kasi double nih

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Pengsan

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Atok p the store lamo

Suhami Ahmad berkata...

EzayHadry : Choii

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih