Isnin, 22 Ogos 2011

Perah-Perah Takda Idea Gak

Tu dia. Atok memang kepenatan dan takda idea nak seloroh apo pagi-pagi yang damai ni. Minggu ni memang kepenatan. Bermula dari hari sabtu pagi aritu bawaklah sampai ke malam semalam, jadual pack!. Nak berhibernasi pun tak sompek. Nak reply komen apatah lagi. Nanti atok reply ek  =)

Eh! nak tanya ni. Betul ke korang rindukan bebelan atok? Bukan apa, aritu atok bukak komen sekali imbas. Then terbaco komen cucu Azham Vosovic. Dia kata camnih...


Sebelum ni pun, kawan adik atok kat Polisis pun rajin baca blog Apo2 Yolah tau. Then haritu dio koba, sekarang ni blog atok banyak cerita pasal fakta je ek. Bebel-bebel kurang ek? Macam bosan sikit. Sebenarnya korang memang suka atok membebel ke? Atok bukan tak nak bebel. Nak. Tapi apakan dayo, atok tak da benda menarik nak citer ngan korang. Takkanlah atok nak citer pasal hari ni pergi bazaar mano? Hari ni boli murtabak berapa keping? Arini tertelan air paip? Kan? Mesti lagik bosan korang kan.

Atok memang takdo idea tau. Dah perah-perah takda idea gak. Kadang-kadang orang kata jadi blogger ni senang je. Ko merepek je 5 minit tulis je apa kau nak tulis. Dah siap. Tapi kadang-kadang 55 minit belum tentu kau dapat menulis satu ayat pun. Tergolek tertonggeng camna pun, still xdak idea. Melainkan kopipes. Ops.

Ok dah-dah. Kita citer benda lain lak. Ha, sabtu haritu atok poie melakau. Nanti atok cerita kisah perjalanan di melakau tu ngan korang eh. Ni atok kirimkan sekeping gambar khas cucu gedik Suhami Ahmad kat melakau untuk tatapan kalian. Sekeping je tak leh lelebih. Yang lain tak sempat nak edit lemak2 dan jerawat lagi. Jangan tak tido malam pulak! Kang kau mimpi lak Durja Ningsun merayap bawah katil kang. Papai








Sama tak????



20 ulasan:

faiz berkata...

punye posing atok ni..

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie berkata...

ni atok ke nie??macam tak cayo yo alina ni ghupo atok..ahaks...ntah2 super impose yo hahha gurau ye tok

zoe berkata...

haha, atok ni x mcm atok pun. okayh mengharapkan menjadi cucu atok yang ke.... xtau la bile. hahahaha

blog-tips-kurus berkata...

kena pakai jubah putih + wig. spek itam tu kena cabut dulu. tak perlu senyum kontrol hensem sebab hantu cantik cuma Maya Karin je. Sekian.

*bulan Ramadan elok < kan cakap lagha.. kan atok? :-)

IMANSHAH berkata...

hang tengah wat tekan tubi ke?? huhu

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

hensem atok ku! hahahha

~SaL IjOu~ berkata...

tu dia posing sakan tok..~ ;)

Azham Vosovic berkata...

Eleh, sy kenal sapa Suhami Ahmad tu....


Thanks Atok sbb popularkan sy hahaha... *matilah kalau ada Haters baca komen ni hahahahah....

Aziela berkata...

Perghhh..memang hensem sungguh....






bangunan Dataran Pahlawan tu...

umie mia berkata...

kalo jadual kite dah terlalu pack ditambah plak dengan kepenatan memang kering idea tok.. gambar tu posing hampir sama tapi lain ckit.. kalo nak sama cucu atok kena pakai rambut palsu + bedak cina + kain putih panjang... pastu takleh control sonyum camtu huhuhuhu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Sampai terpusing2 atok tengah padang tu

Suhami Ahmad berkata...

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie : Itu goman cucu atok. Suhami Ahmad

Suhami Ahmad berkata...

zoe : Hihi....insyaAllah akan datang =)

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Boto2, sebab tu atok disable kan segmen "diari atok"

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Tengah menumbuk sambal belacan

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Cucu atok ni pun ensem la

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Tengah2 panas, tengah2 padang, masa bolan posa tau...hehe

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Hihi....ala, dia tu cucu atok gak macam Azham

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Ayark. Pitam

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Bedak cina....alahai, kalah putih melepak antie meimei