Sabtu, 16 Julai 2011

Canon EOS 500D

Kawan aspura atok dulu si Khalis Ahmad ada mesej atok haritu. Dia nak mintak tolong iklankan DSLR Canon EOS 500D kepunyaannya kat blog. So, bagi sesiapo yang teringin nak dapatkan DSLR yang mantop tapi out of budget, why not try used item ni untuk asah basic dulu. Orang kata berjinak-jinak dulu. Harga drop giler. Berikut merupakan detail DSLR tersebut.



  • Shutter count below 8k. 
  • Standard lens (18-55mm)
  • Battery with charger
  • Memory Sony card 8gb
  • CD software canon
  • Canon Bag
  • USB cable
  • AV cable
  • Canon UV filter
  • Only use for 4 month (purchase on March 2011)-still have warranty in 1 year 6 month
  • Reason selling : Want to upgrade new camera
Market Price Nowadays : RM 25++.......AWAS!!! Harga ditawarkan : RM 2150   RM 1730......dapatkan sekarang sebelum ada orang grab!
  • Cash on collection (area Seri Kembangan, Putrajaya, KL, Seremban, Kuala Pilah)
Contact person : Carl (nama kampung Khalis Ahmad012 373 6337 segera!

Link iklan di www.mudah.my

10 ulasan:

faiz berkata...

khalis ahmad ni org pilah ke atok...saje tanye sebab ade member name tu..

Mohamadazhan.com berkata...

tak mampu lagi lak nak beli..hehe

jemputan ke Contest Aku Berpuisi =)

PinkLuscious berkata...

tu diaaa,,murah gillaaaa

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Haah...dia orang pilah...kawan faiz ke

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan.com : Takpe, macam atok dulu pun lama gak kumpul duit.

Suhami Ahmad berkata...

PinkLuscious : Lai lai, dapatkan di pasaran sekarang

faiz berkata...

die botak sekarang ni kan..kalo khalis tu same sekolah dulu..

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Haah...dia botak sekarang...dulu faiz sekolah mano?

faiz berkata...

sekolah smka shams..same dgn khalis sampai form 3..pastu dia pindah sekolah teknik..

Suhami Ahmad berkata...

haah...dia masuks sekolah teknik tuanku jaafar pastu...ha...khalis orang yang sama la ni..hihi....still contact ka?

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih