Khamis, 7 Julai 2011

Atok ada anak angkat!

Assalammualaikum dan salam sejahtera,



Sekarang ni atok dah ada anak angkat. Kau jangan main-main. Walaupun dah layak bergelar tok monyang, tapi sekarang ni atok tengah membela. Atok jumpa dia masa rombongan che kiah kat Cameron Highland 2 minggu lepas. Dari dulu lagi atok nak bela dia ni, tapi masa tu ada je masalahnya. Now, atok dah jumpa, atok tak kan lepaskan lagi!

Anak atok ni tak banyak cekadak dan karenah. Cuma minum air setiap hari. Pastu yang atok paling geram bila tengok rambutnya pacak-pacak. Setiap hari akan panjang 1/2 mm. Siap boleh gunting lagi. Pasni, bolehlah atok kasi makeover gunting rambut dia ala lady gaga. Dah malas atok nak membebel lagi. Korang nak kenal tak dengan anak angkat atok tu? Ok tutup mata sekarang!



Ready????!!!








Jeng jeng jeng....................................










Nampak tak anak angkat comel tu?? ha??! tak nampak?!




Ni haaa....atok kasi zoom! Nampak rambut dia tu kan....




Tak lama lagi raya. So, atok dah siap tempahkan baju raya untuk anak angkat atok ni. Raya ni nanti atok nak biarkan rambut dia terpacak....ye, still terpacak.....


GO GREEN!!!!!!

14 ulasan:

umie mia berkata...

apo tu tok?

Far8 budak baik berkata...

ingat ape tadi..
hahahaha..
x payah nk lady gagak
sangat lah atok..
ayat kelaka je..
ingt dah beranak-anak dah..
hahaha

zazaw berkata...

amende tu tok???

liyana berkata...

kalu dia tu anak angkt atok..
so ayah angkt sy la tok yer..
comelnyer..ahaha

hawiz berkata...

hahaa..cute gak

teacher bonda berkata...

cute!bk kt cameron kn anak agkt atok tu..:)

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Itu patung ada rambut kat atas kepala. Tapi rambut dia tu rumput

Suhami Ahmad berkata...

Far8 budak baik : Kih kih....nanti anak angkat atok tu dah besar, atok suruh pakai kain tudung je

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : Rumput hijau. Atok letak kat opis. Go green

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Jap atok kompius. Kalau dia anak angkat atok, makanya liyana ayah angkatnya. Kesimpulannya, liyana ngan atok orang yang sama!! +_+

Suhami Ahmad berkata...

hawiz : Macam atok kan =)

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Haah, dulu atok ada jumpa tapi tak beli. Sekarang ni atok terus beli...hihi

faiz berkata...

patung ke tu...bley tanam bende ke kat kepala dia tu..

Suhami Ahmad berkata...

faiz : haah...itu benih dia kat atas kepala

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih