Selasa, 21 Jun 2011

Sebelum Berkursus dan Sesudah Berkursus

Sebelum Berkursus
Isteri : Abang, kursus dandanan dan solekan awak tu bape hari?
Suami : Ish, tak lama...3 hari 2 malam je wak....Tak sempat awak nak rindu kat saya pun"

Selepas Berkurus
Isteri : Mana pulak laki aku ni berdandan ni. Ni dah masuk hari ke lapan.
Suami : Hai senangnya dalam hati, dapat janda muda berkursus sama





Sebelum Berkursus
Boss : Kulop, minggu ni awak diarahkan berkursus. Pastikan ilmu penuh di dada dan balik nanti bagi taklimat pada pekerja yang lain, wokkey?
Kulop : Wokkey boss!

Selepas Berkursus
Boss : Kulop, sila bagi taklimat apa yang awak dapat masa berkursus haritu.
Kulop : Err....er....masa kursus tu kami belajar cara-cara tido yang sepatutnya boss.




Sebelum Berkursus
Puan Penceramah : Baiklah, saya siap-siap nak warning awak, kelas kita sampai malam ye. Kalau tak sempat gak bawak ke pagi ye tuan puan.
Peserta kursus : Mampuih tercabut tulang belakang aku sat g.

Selepas Berkursus
Puan Penceramah : Errr....saya rasa kelas tak jadiklah malam ni. Kita skip mana yang patut ya. Tetiber rindu kat husband i...huhu.
Peserta kursus : Heaven! Puanlah penceramah paling sporting di alam semesta!!! Yeeeehaaaa!





Cilok kat akak gugel

10 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

asyik kusus jeeee....
*jom p kusus kawen!

JARI YANG TERBARAI berkata...

gua dah jemu pergi kursus, nak pegi kursus kawen takdo plak awek nak ajak hahaha

Park Min Rin berkata...

eheh..kursus hari pertama ja semangat.. tapi hari kedua ketiga.. hehe.. tido jah

sahromnasrudin berkata...

nak itut atok gi kursus huhuhhhh

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Wah, x lama lagi ke btk?

Suhami Ahmad berkata...

JARI YANG TERBARAI : Tu awek atas tu ajak. Pa lagi...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Park Min Rin : Itu yang atok sedang alami sekarang +_+

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Moh! moh!...hihi

faiz berkata...

atok selalukan pergi kursus...pasni bley tmbh lagi byk ilmu..

Suhami Ahmad berkata...

faiz : InsyaAllah, bulan 7 ni atok kena p lagi tambah ilmu =)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih