Rabu, 22 Jun 2011

Bekojolah Kito, Sekueknyo...

Assalammualaikum dan Salam sejahtera,


Omaigotttt! Omaigooot!!!!.....
Tarek napas....embosss...tarekkkk......prottttt! Upsss......Atok perlukan udara segar! Minggu ni atok harus bekerja keras. Ya! bekerja kerasss. Minggu ni atok kan sibuk berjuang untuk negara. Memang takdo maso mengadap laptop 24 jam. Tergagau-gagau nak memikior entry apa nak buat 3 4 hari ni. 

Itu pun tadi atok sempat balas komen since entry last khamis sampai harini punya. Baru hari ni semua entry berbalas. Adehhh. Pastu, khamis ni atok poie Melako pulak. Tak sempat lagi nak update entry. Jumaat ni kojo. Sah-sah lah keje aku banyak kan. Dah seminggu atok tinggalkan. Tak sempat nak update lagik!

Sabtu ni pulak kono ikut rombongan che kiah ke Cameron Highlands. Abeslah, gugur rambut aku pasni. Entry atok mesti tak ikut schedule. Mesti ko tak mau datang blog atok lagi kan. Abeslaaa....So, bagi menyelamatkan keadaan, atok terpaksa bekojolah kito, sekueknyo untuk membuat ENTRY AUTO-PUBLISH dari hari esok punya sampailah Ahad nih. Maksudnya, atok siapkan awal-awal tapi hanya akan dilepaskan ikut waktu yang sepatutnya via auto publish.

Kesannya, atok tak sempat nak balas komen on time k. Nanti balik dari Cameron atok reply. Psssttt...nanti atok beli ole-ole untuk kau eh. Atok nak buat contest. Contest Lobang Hedong Terbesar!!!. Blehhh???





Ala-ala kat Eropah tak? Duit takdo nak p eropah...sini pun jadilaaa



Nanti atok snap pic ni banyak-banyak k....







Amacam? Sapa dapat kalahkan auntie ni, atok kasi strawberry satu lori!!

26 ulasan:

NasZ berkata...

surender..surender..huhu..

MOHD NASER.com

blog-tips-kurus berkata...

agak-agak le. Allah dah cipta hidung sempurna untukku kerana diriku begitu berharga. auww!!

*nak oda madu lebah putih boleh tak atok syg? ahakss!

chii berkata...

atok...bawa balik buah strawberi lebih eh.huhu

Mohamadazhan.com berkata...

apa hey makcik tu...adoyai...seksa diri tu...hehe

liyana berkata...

yeay atok nk buat cntest..
tp jgnla wat cntest plik2 yer tok

ukhti syikin berkata...

wah.. cameron.. nak ikut :(

say to easy=) berkata...

atuk g cameron x ajak..sampai ati!:P

~SaL IjOu~ berkata...

Mak aih..busy bebeno..jgn sampai tergoleh yo~ ;p

faiz berkata...

hati2 poie cameron atok..

ejoy berkata...

pes time tgk ...
Tutorial Muka Mangga | Kartun Vs. realistik

chemay berkata...

kenapa dia buad hidung macam tu
-.-

Tanpa Nama berkata...

dh dekat ngan umah sy tu suhami...hehe, mai ler dtg... ~sha_elyza~

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

uwahhhh bosau

Suhami Ahmad berkata...

NasZ : Ok sorang peserta da tarik diri. Next!

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Madu putih ado yo? Atok tak ponah jumpo pun

Suhami Ahmad berkata...

chii : Haa...atok boli banyak2 lemon2...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan.com : Itulah. Dia ingat seksi la tu

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Haa...liyana bagi la cadangan

Suhami Ahmad berkata...

ukhti syikin : Moh2...ado 2 lagi tompek kosong...huhu

Suhami Ahmad berkata...

say to easy=) : Alaaa....atok nak ajak. Tapi ni pun orang ajak atok ha.

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Hihi....insyaAllah, barakallah.... =)

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Trimas faiz...hihi

Suhami Ahmad berkata...

ejoy : Tengok apo?

Suhami Ahmad berkata...

chemay : Sobab dio nak kalah an hidong ungka tu

Suhami Ahmad berkata...

Sha Elyza : Wah, dah dokek ko? huhu

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Tahu xpo...atok pun dah masuk 8 kali pengsan tengok tang idong eh tu yo

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih