Sabtu, 28 Mei 2011

Wangian Damia Collection

Assalammualaikum dan Salam sejahtera,


Kali ni atok nak memperkenalkan produk wangian yang diusahakan oleh kawan atok. Sekarang ni under promotion. Dari dulu lagi dia suruh atok promosikan. La ni baru aku berkesempatan. Sorry yo Manis Cindur! Hah, layan iklan ni dulu...

SPECIAL PROMOTIONS

Hanya RM 8 untuk semua jenis perfumes 3ml dan 5ml RM12 
(FREE POSTAGE)

Hanya RM 35 untuk perfumes 25ml dan RM115 untuk 125ml 
(FREE REFILL ROLL)

Boleh pilih mana-mana perfumes women/men di 
PAGES MEN/ WOMEN PERFUMES
cepat sementara stok masih ada...

Apa lagi tuan puan sekalian alam? Kita mesti kena wangi. Kalau wangi, ramai orang nak dekat. Cer bayangkan kau tengah dating ngan awek atau balak. Pastu awek nak feeling romantik ngan kau. Tiber2 tersembul bau ketiak. Terus awek kau mintak clash!


Contoh lain, suami baru balik keja, ingatkan nak cium isteri di tepi pintu yang menunggu penuh ayu. Sekali bau sambal belacan pulak. Terus spoil semangat suami tu. Err...dulu atok tak amik marketing. Hok tu yang guna contoh sambal belacan tu. Erk!.


Kita baca sedikit mukadimah produk ini dulu...
Minyak wangi yang kami edarkan adalah 100% tulen tanpa campuran alkohol. Kami penjual pati minyak tulen yang diimport khas dari Perancis, halal dan boleh dibawa solat. Cuma sekali calit, harumannya bertahan sehingga ke petang. Harga yang sangat murah dan berpatutan. Bauan yang sama 100% seperti haruman antarabangsa. 

Untuk malumat lanjut sila kli pautan ini, Wangian Damia Collection.









Psst : Nanti kalo order, sebut-sebutlah nama atok sket. Dapat pree sebotol 3ml dari tuan kedai pun jadilah...hihi...

12 ulasan:

Ayie berkata...

wangian nih mesti wangi kan..??

Mohamadazhan hjDesa berkata...

nama pun wangian, mesti wangi.hehehe

saya pun pakai wangian macam ni dah...dulu ja pakai perfume macam2 jenis btol....dah tinggalkan da.. =)

Entri terbaru : Cerita Orang Kampung Kita...[Part 4] | Kopi Tarik dan Nasi Lemak

Sham berkata...

perghh baik punya promo...ok aku g usha sat...

faiz berkata...

jarangla pakai perfume atok..

Novelgurl berkata...

ha'ahlah..wangi~
pompuan x leh pkai wangi2 kan..t spe lak y bau huk2.

blog-tips-kurus berkata...

kenapa mesti tekankan 'tanpa alkohol'? ini bukan arak yg memabukkan.. perfume tu drpd pati bunga-bungaan..

Suhami Ahmad berkata...

Ayie : Wangi...adaptasi dari wangian antarabangsa

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Atok pun dulu suka pakai macam2 wangian =)

Suhami Ahmad berkata...

Sham : Usha jangan tak usha..hik hik

Suhami Ahmad berkata...

faiz : faiz tak suka paka pepum ek...

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Ha...boleh pakai..tapi jangan wangian yang sebatu tu boleh bau =)

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Sebab ada sesetangah wangian yang ada alkohol...alkohol tu bukan saja yang memabukkan tu yo >_<

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih