Isnin, 16 Mei 2011

Selamat Pengantin Baru Boss...

Tanggal 14 hb 5 haritu, atok dan opismate telah berombongan cik kiah beramai-ramai ke KL untuk menghadiri majlis perkahwinan big boss atok. Boss atok tu pompuan. Tahniah diucapkan. Majlis tu kat Dewan UKM. Den dah lupo namo dewan eh. 

Dio punyo lauk, humangg ai. Pasti terangkat. Ado dalam 10 jenis lauk-pauk kot. Atok ingatkan nak amik sikit-sikit je lauk-pauk tu. Kononnya be kontrol bajet tetamu kelas atasan lah kan. Bajet "VVIP" ke kau tok? Last-last akibat nak meraso semuo juadah tu, keliling pinggan penuh macam gunung Everest. Lupo dah "VVIP" tu. Dah macam mangsa bencana banjir sudah. Akibat daripada fenomena itu, semakin tebal lah lelemak yang berkumpul di pelbagai sudut yang strategik pasni.

Atok pun malas nak cerite lebih. Kau layanlah sendiri sedikit tatapan gambar khas untuk kalian. Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi. *tetiber.

Wah, spek mata dah hilang....



Aloloooo...malu2 lak pengapit pengantin ni..




Moga kokal ke akhir hayat...Amin...

Pesan Atok : Sebona eh, atok takdo idea nak tulis panjang lebar. Mood pun xda. Nak domam raso eh ni. Lopeh wedding tu atok p Pudu Plaza nak merisik dslr. Apakah siries Nikon yg atok boli? Nantikan entry "diari atok" esok k!









Kalau berkenan support la kempen ni :

16 ulasan:

~Nabilah~ berkata...

atok nie,ble plak nk kawen...wakakaka

liyana berkata...

duk merisik dslr tok??
merisik mnusia bila plak tok?

faiz berkata...

dok merisik je tok..bile nk beli..

hawiz berkata...

biler turn atok lak nk kawen nie?..kemain lgi tnye turn hawiz yer..ahahah...

ezzaty saadah @ zinatulhayah berkata...

Salam...
OK x harga DSLR kt Pudu Plaza??
harga NIKON D5100 kat sane bape ye kalo agkat??
nk sgt2 nih...=0

p/s: amik yg mne satu antara 3 tu??

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

Atok, jom kita share2 kenduri hehhe

suha berkata...

belog atok best gak..ckp nogori..cik suha pon kat nogori eh skrg ni hehehe lor atok ckp atok newbie,polower dh ramai tu tok (^_^)

bilo la den leh kawen cam bos atok tu..xdo calon2 single ke nak bagi kek cik suha ni atok?

| gad1s s0ypans | berkata...

heeee,
at0k x nak kawen wat yg kedua kalinye ke....????

c(:

tahniah wat b0s at0k.....
m0ga bahagia....
(=

Suhami Ahmad berkata...

~Nabilah~ : Atok? Ha...ado jodoh, adolah...hihi

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Risik manusia? erk

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Ha, atok dah beli dah tapi tak sempat nak publish

Suhami Ahmad berkata...

hawiz : Atok punya turn?.......angkat kain pelekat...1,2...larekkkkkkkkk

Suhami Ahmad berkata...

ezzaty saadah @ zinatulhayah : Wassalam. Memang ok sangat! Puas hati harga dia. Klu tak silap atok D5100 tu dalam 2400 camtu....

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Jom! jom!....jom heboh heboh...huhu

Suhami Ahmad berkata...

suha : Ha, mokasih singgah datang umah buruk atok ni. Alamak, nak cari an calon yo? Atok pun tak tercari ni ha....kih kih

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : Alhamdulillah, moga kekal ke akhir hayat (saje skip soalan awal tu)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih