Isnin, 2 Mei 2011

Memperkenalkan sahabat atok!!!

Baru-baru ni kawan-kawan sekolah lama atok ada menyusulkan nak reunion setelah 50 tahun tak jumpa. Lamo tak jumpo wooo.  Kebetulan diorang ado gak kasi facebook masing-masing kat atok. Then, tengah sibuk-sibuk usha gambar diorang tu, atok spechless.....






Ini Karim, peel mengalahkan budak kecik




Ini Kulop. Masih feeling berjiwa anak muda




Ini Lateep, atok tak tahu napa dia suka pakai baju ni




Ini Joe. Masih lagi perasaan body dia tu bergetah




Ini Mamat. Masih tak dapat tinggalkan dunia rempitnya

Speechless tak korang? Baik speechless cepat.



15 ulasan:

k e y r i berkata...

BHAHAHHAHAHHAHAHAHA lawok lawok! ep, gmabar last tu censored2 ler sikit.. haha :P

fyezah hasbullah berkata...

HAHHAHA.. okay2 .. gambar dia sangat lawak .. lol ..plawok plawok .. HAHAHAHHAHAHAHA

faiz berkata...

hahah..mmgla kwn2 atok ni...dah tuo xsedar diri..

chii berkata...

gle arh..kawan atok yg last skali tu xleh take it arr

aida berkata...

ehhh kenalkn sy ngn si kulop tu..bekenan lak rase..haha

| gad1s s0ypans | berkata...

hehehe....
the besh yar sume tue.....

(=

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha...pic atok takde pulak...
kalau tak blh usha gak..hahaha...

Suhami Ahmad berkata...

k e y r i : Sensor la tu. Kan ado lampu tu

Suhami Ahmad berkata...

fyezah hasbullah : Plawok plawok plawok...keh keh

Suhami Ahmad berkata...

faiz : itulah. atok je baik tau. Meoww

Suhami Ahmad berkata...

chii : Hah, tahu xpo. Tak insap2...

Suhami Ahmad berkata...

aida : Hihi, nanti atok bagutahu dio yo. Dah lapan bini eh tu

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : Sporting ek

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Pic atok kat atas tu. siap pakai baju pink laie. auww

Hanie Dew berkata...

ohmaicoach!!!!! .. mmg speechless.

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih