Selasa, 17 Mei 2011

Maaf.....

Maaf semua....aku tidak akan berblogging buat sementara waktu atau mungkin selama-lamanya atas sebab tertentu.....maaf atas segala kekasaran bahasa sepanjang korang baca enrty dalam ni.....My heart is broken....ya Allah....Aku lemah dan perlukan kekuatan dariMu....Maaf kalian.....











44 ulasan:

chii berkata...

alahai...nape ni tok..
sure chii rindukan atok pasni =(..hurm..xpe la..atok take time k..when everything da settle..jgn lupa utk kembali semula k

anymz berkata...

alahai tok apo kono ni?..walau akak jarang2 komen tapi akak selalu singgah baco..jgn ar majuk2..meh sini akak pujuk2...

Encik MamaT berkata...

alahai atok... kenapa plak ni... rileks tok.. sapo kacau tu.. meh nak sekeh skit...

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Atok oo atok napo ni... x sihat ko... g jumpo doktor tu minta tengok pakai tetomeh tu !!

yunNs Chronicles berkata...

ala atok..pe ni.. lawak wesak ke?? takmo la cani~

Novelgurl berkata...

nape nie tok ? ala..tak best rh cmnie..La TAHZAN..take ur time k.

liyana berkata...

nape tok??x lehla bce entry tok..hmm..chill tok=)la tahzan

faiz berkata...

atok lopeih dah settle sume tulis la laie..xbestla blogger nogori makin sikit..

blog-tips-kurus berkata...

waduh! waduh! wahai kipas susah mati atok sekalian, usah kaget! atok bz menguruskan walimatul-urusnye je tu. Insya Allah, beliau akan buat come back yg > gempaq nanti.

*baru b'hajat nak pnjm bobot org tuo ni.. :(

♥ LuRveLyAmiera ♥ berkata...

fb pun dah takde..?=( tak dpt lg dah nak komen2x ngan atuk..hurm..

teacher bonda berkata...

ish atok..napa ni tok?jgn off lama2 tok...

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

What hpnd to u Atok? Sy juga sdg ada masalah. Mslh relationship. Same as me, mmg sgt2 down skrg...

Mohamadazhan hjDesa berkata...

salam Atok,

kenapa ni ATok? tenang2 atok, insyaallah masalah tu akan selesai dengan baik ya =) moga Allah memberikan kekuatan dan kesabaran kepada Atok

Ezay Hadry berkata...

atok nape ni? ezay baru datang terjah blog atok..lama tak singgah..jangan off lame..

cikpuanhady berkata...

lorr..nape atok..

ni has datang nak jemput atok join ga has, coz atok ada kelebihan dalam ga ni..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Cik Rimau berkata...

atok.. nape ni.. masalah pe.. sape buat atok down?? jgn la stop blogging.. xbestla atok xde.. hurmmm

Zie berkata...

baru nak sekodeng blog atok ni dah tak mo tulis lak ....ok2 relak2 dulu dah ok nanti leh blogging balik

~Nabilah~ berkata...

alaaa...atok nk bwk dri ke mne nie???

sahromnasrudin berkata...

nape nie atuk...atuk merajuk ke?? atuk kan dah ada cucu...kami semua cucu atuk menunggu atuk kembali ya

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

err...kenapa ni?..saya ade buat salah ke?..maaf laa ek..huhu..aik?..fb pon daa xde daa...hadoi!..sory laa..xmo laa majok majok..maaf..maaf..

zazaw berkata...

alaaa atok
kenapa ni??

Mutiara Bernilai berkata...

atuk..

knape ni?

r u ok tuk?

huhu.

okla, take ur time.
semoga kamu baik2 aja disana.

^___^

senyum okies!

Suhami Ahmad berkata...

chii : :'(

Suhami Ahmad berkata...

anymz : :'(

Suhami Ahmad berkata...

Encik MamaT : ='(

Suhami Ahmad berkata...

CT NoArIzAh ArIs : ='(

Suhami Ahmad berkata...

yunNs Chronicles : ='(

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : ='(

Suhami Ahmad berkata...

liyana : ='(

Suhami Ahmad berkata...

faiz : ='(

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : =(

Suhami Ahmad berkata...

♥ LuRveLyAmiera ♥ : =(

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : =(

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : =(

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : =(

Suhami Ahmad berkata...

Ezay Hadry : =(

Suhami Ahmad berkata...

cikpuanhady : =(

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : =(

Suhami Ahmad berkata...

Zie : =(

Suhami Ahmad berkata...

~Nabilah~ : =(

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : =(

Suhami Ahmad berkata...

MISS QASEH SAIFUDIN : =(

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : =(

Suhami Ahmad berkata...

Mutiara Bernilai : =(

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih