Khamis, 19 Mei 2011

ATOK DAH KEMBALI WOIIIIIII..............................

Tu dia. Mesti korang rindu kat aku kan? rindu ke?? bahaha......ok tok, cover sket....kang gigi besi kau tertanggal dari gusi...

Atok nak terima kasih kat korang suma sebab bagi support...tak lupa kawan2 atok.....atok sayang kamu...sayang sangat....  :'-)....even atok dah tak terdaya nak bangun, time tulah ramai yang muncul menghulurkan tangan supaya atok boleh melangkah balik...walaupun pada mulanya atok terpaksa mengheret kaki untuk teruskan perjalanan, but now atok dah boleh bertatih sikit.....

Buat apa nak sedih2 tul tak? Hidup mesti diteruskan...La Tahzan....atok baca buku tu..bagus..time bersedih, korang boleh dapat kekuatan dgn baca buku tu...insyaAllah....lagipun BE aku tu dah terpacak tapi takda entry...lingkup la bisnes aku...opss....Kalian tahu tak..dalam 2 hari ni atok pendam sensorang.....atok telan sensorang...atok punya famili pun x tahu apa masalah atok..apatah lagi kawan2, opismate n kalian....but kat opis still happy macam xda apa berlaku....dalam hati aku ni, berkulat berlapuk menahan kepiluan....esok jelah atok cerita balik ek napa atok down 2 hari lepas...la ni, atok dah keudara kembali.....ATOK RINDU KORANGGGGGG!!!   >_<





Oiyehhhh...im back!!


Pesan atok : Masak aku sat lagi nak kena reply komen 2 hari!!!   ~.~

26 ulasan:

teacher bonda berkata...

HAAA...camni la tok..br semangat.la tahzan ok...:)

♥ LuRveLyAmiera ♥ berkata...

^_^ welcome back..miera pun ade buku tu tapi warne biru..^_^

Ayie berkata...

selamat keudara encik atok.. tinggalkan darat tu haa.. HAHAHA

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

yeay!,,daa balek!...;)

Daniela berkata...

welcome back atok =)

blog-tips-kurus berkata...

Life must goes on! (ke GO on??)

*tok, nenek tiri ipar 3 pupu kim slm rindu; katenye...! (",)

liyana berkata...

bagus atok..la tahzan..

jeely jelly berkata...

selamat kembali atok !! :)
buku tu femes kan.. nak cari 1 jugak lah...

faiz berkata...

la tahzan atok..mslh yg atok citer sblm ni psl gigi ye tok..

ezzaty saadah @ zinatulhayah berkata...

walaupun bwu knai...
as a fren, hopefully u'll be better than before...^__^
innallaha ma'ana

PinkLuscious berkata...

atoiii..atok p manonye ehhh..? renduuuuuu!

umie mia berkata...

sy pun ada buku tu 1 hadiah dari kawan.. buku tu memang bagus :)

KUREKURE COMEL berkata...

alangkah bestnya kalau mina ada buku tu...


sama2 lah tabah dalam teruskan kehidupan...insyaallah..

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Thanks TB. Tak semua yang kita nak tu hak kita kan.

Suhami Ahmad berkata...

♥ LuRveLyAmiera ♥ : Thanks miera...

Suhami Ahmad berkata...

Ayie : Aiyark.Burung pun mendarat ke darat gak. hihi

Suhami Ahmad berkata...

MISS QASEH SAIFUDIN : Hihi....

Suhami Ahmad berkata...

Daniela : Thanks Daniela =)

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Ontah atok pun tak pasti. Hihi. Ha? sapo deh tu?

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Ya! La Tahzan! =)

Suhami Ahmad berkata...

jeely jelly : Bagus sangat. Simple but berbaloi!

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Bukan gigi =(

Suhami Ahmad berkata...

ezzaty saadah @ zinatulhayah : Mekasih banyak =)

Suhami Ahmad berkata...

PinkLuscious : Atok ditimpa dugaan
=(

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Kan. Atok tak habis baca lagi. Nanti nak habiskan

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Mina dapatkan sebuah. Memang berbaloi

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih