Sabtu, 21 Mei 2011

Dutch Lady Milk Election

Dalam dok syok skodeng blog Apo2 Yolah tadi, atok ada terperasan satu iklan tertempel kat blog. Aloloooo....so sweet. Iklan ni dibawakan khas oleh Dutch Lady Milk....Pasal 4 ekor...err....bukan ekor...tapi 4 jenis susu ni berebut untuk pilih dia dalam pilihanraya Dutch Lady Milk....Macam tahu-tahu yo election nak dekat kan...hihi....Atok pun apa lagi, klik lah link tu then keluar gambar seperti di bawah....





Ok, tengah loading.......







Ok sabar....biasalah tengah bulan berukben menggedik sikit.....




Erk.....




Tadaaa!!!! Cute kan....Inilah calon-calon Dutch Lady Milk

Ini kotak undi untuk mengundi.....

Ha, ada 4 calon-calonnya. Antaranya ialah :

1. Dutch Lady Red Bean
2. Dutch Lady Moo Melon
3. Dutch Lady Caramel Toffee
4. Ducth Lady Sweet Corn.

Korang kenal tak? Mesti kenal kan...kat youtube kecoh pasal diorang ni berlegar-legar sekitar KL nak berkempen....Cer teka atok undi yang mana? Untuk pengetahuan kalian, kalau kalian klik kat karekter kartun tu, nanti kartun tu akan bercakap! Dio akan suruhlah kita undi dia. Super come lote! Nak nangis atok sebab tengok diorang comel-comel. Memandangkan antara keempat-empat tu, Red Bean lah suara paling cute sekali, then atok pilih dia.....Erk, leh plak cmtu....Pastu keluar la calon yang atok undi tu....





See, ada perjumpaan kat One Utama New Wing Main Entrance pada 29 Mei ni....Kena pakai baju tema kaler merah. Tu dia. Mana tahu ada games ke kan...Free gift ke....Best tak?? Kalau nak undi, bolehlah klik papan tanda macam iklan kat bawah ni kalau muncul kt sidebar blog sebelah kanan atas tu...


Atau terus direct klik [SINI]




Pesanan  khidmat masyarakat dari Kak Ziela

Kerja Kosong (Akaun) : Temporary (Sila hebahkan!) klik [SINI] untuk maklumat lanjut







10 ulasan:

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

wahhhh hensem2 belaka kekekke

faiz berkata...

mmg red bean ni plg comel..kena pkai baju merah..kalo pilih yg lain tu baju warna lain ke..

jeely jelly berkata...

haritu ade tgk iklan kat tv..haha.. mmg comel ! kalau saye pilih tembikau susu :)

liyana berkata...

ahaha..
best gk dgr suare dieorg

chii berkata...

tgk ikln kat tv pun..comel je..ahah..masing2 sibuk berkempen perisa apa yg best :p

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Ha, pilih mana berkenan dek hati

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Atok tak pastilah faiz. Ye kot. Ikut kaler tema warna calon2 tu

Suhami Ahmad berkata...

jeely jelly : Pun comel gak kan =)

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Bean paling cute! haha

Suhami Ahmad berkata...

chii : Kalau ikut perisa jagung kot. Tapi atok undi red bean sbb comel..hihi

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih