Sabtu, 21 Mei 2011

Fakta Menarik

Jika berdiri di dasar perigi, kita akan dapat melihat bintang walaupun waktu siang.




Bunyi yang kita dengar dari cengkerang besar bukanlah suara ombak laut sebaliknya bunyi aliran darah dalam kepala kita.





Orang yang mempunyai ketakutan melampau pada ruang terbuka dinamakan sebagai kenophobia sebaliknya mereka yang mempunyai ketakutan melampau pada ruang sempit dinamakan sebagai claustrophobia.




Adengan bermain muzik saat kapal Titanic tenggelam di dalam filem sebenarnya adalah adengan sebenar.




Buku Guinness Book Of Records memegang rekod sebagai buku yang paling banyak dicuri di perpustakaan.


Pesanan khidmat masyarakat dari Blogger Kak Aziela :

Kerja Kosong (Akaun) : Temporary (Sila hebahkan!)

Location : Bukit Jalil, K.L.
Duration : 3 months
Effective from : June to August 2011
Salary : negotiable
Working Hours : 9.00 to 6.00 (Mon to Fri)
Job Scope : Prepare cheque, calculate claims and booking flights and hotels.
Tarikh tutup permohonan : 27 Mei 2011
Maklumat lanjut klik [SINI]

Kalau berkenan support la kempen ni :

24 ulasan:

Shahrul Izwan berkata...

berdiri di dasar perigi?
pastu xkeluar2 la jawabnye! hehe :P

faiz berkata...

mmg sume saya xtau tok..pasal perigi yu btol ke..kene try tgk ni..

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

mana nak cari perigi nie Atok weh... kena cari perigi Putri Hang Lipor la gamaknya

CT NoArIzAh ArIs berkata...

alahai byk pigi kt kg den dah kambus dah ko x leh gak den diri kat dasar tu.... peh tu sapo lak nk update blog den nnt tok ???

ShaLLeyShaLina berkata...

perghhh lama x baca entry atok

~Nabilah~ berkata...

own...bnyi drh kte ker...hahhaa...mle2 tu,mmg btol2 ingt bunyi die...

Mohamadazhan hjDesa berkata...

atok kembali ceria =)

moga diberkati-NYA

chii berkata...

owh..bunyi aliran darah eh..tp slalu gak org kata klo nk dgr bnnyi laut..dgr dr cengkerang..kalo lg besar..lg kuat kita leh dgr bunyi nya kan :d

wahh..siap ada iklan keje kosong lg tu :p

Aziela berkata...

aoook...timo kasih tokk...cayaanggg atok. Nnt maso sambut grandfathers day, den adiahkan kuppiah yoo...

Suhami Ahmad berkata...

Shahrul Izwan : Ha, tang tu yang berbintang-bintang tu. huhu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Mano nak cari perigi tu faiz

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Kono gak p Melakau tu

Suhami Ahmad berkata...

CT NoArIzAh ArIs : La hai...baik jangan cari pasal....

Suhami Ahmad berkata...

ShaLLeyShaLina : Alina la, setahun sekali baru balik kampung an....

Suhami Ahmad berkata...

~Nabilah~ : Atok pun sama ingatkan bunyi ombak

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Amin. Moga semuanya seperti sebelum ni =)

Suhami Ahmad berkata...

chii : Iklan tu akak Ziela suh promot. hehe

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Kupiah pun kupiah laaa.....kih kih

Azham Vosovic berkata...

kalau kita dok dlm perigi, itu adalah sama seperti melihat menggunakan teleskop. ianya menggunakan teori perigi tu lah, sbb mata kita akan fokus jauh ke langit, xda gangguan dr arah lain... rasanyalah hehehe

Tanpa Nama berkata...

Wow, wonderful blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
you made blogging glance easy. The full glance of your site is wonderful,
as neatly as the content material!

My webpage buy volume pills

Tanpa Nama berkata...

After I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a
comment is added I recieve four emails with the exact same comment.
Perhaps there is an easy method you are able to remove me from that service?
Appreciate it!

Look into my page - volume pills

Tanpa Nama berkata...

It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.
I've read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

Feel free to visit my site :: virility ex

Tanpa Nama berkata...

Wow, wonderful blog layout! How lengthy have you been
running a blog for? you make running a blog look easy.
The entire glance of your site is great, let alone the content!



Here is my website :: thyromine

Tanpa Nama berkata...

Phen375 is a form of Phentermine, that is one
of the most popular supplements for weight-loss. Add this healthy lifestyle having a Thermogenic Fat Burner and you'll lose weight quicker and possess the body you might have always dreamed about. Phen375 might not be a quick fix but it is often a safe, reliable solution to increase the likelihood of a successful weight-loss effort.

My web site :: http://phen375discount.beep.com

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih