Khamis, 12 Mei 2011

AJK Kelab 2011/2012

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Ha, atok nak koba kat seluruh pelusuk dunia bahawa atok telah dilantik sebagai AJK Kelab Kebajikan & Sukan Jabatan tutttttt. (sensor). Atok wakil unit perakaunan. Dua tahun lepas atok memegang tampuk Bendahari. Tahun lepas atok pencen sementara. Tahun ni kono lantik jadik AJK pulak. Haiyaa....

Untuk permulaan ni, Setiausaha suruh atok lakar logo kelab sebab kelab kami tak berdaftar pun sebelum ni! Erk. So, salah satu syarat untuk mendaftar kelab ni, kami kono buek logo sebagai salah satu syarat. Atok dapat job ni semalam. Alhamdulillah malam tadik jugak atok buek. Dan hasilnya seperti di bawah.

AMARAN : Ibu mengandung dan pesakit jantung dilarang tengok. Erk!














ALAMAK !!!!!......NEXT....!!!!





Ha....santek tak? Tapi mahaplah tak center....atok bukan budak jurutera awam....Tapi makna disebalik logo tu atok serahkan kat Setiausaha kasik goreng. Atok tak tahu nak mengayat.

Dan kebetulan jugak tadi atok berbincang dengan Bendahari baru pasal pre-aktiviti tahun ni. Atok ingat nak buat rombongan cik kiah ke Cameroon atau Ganu...tapi ado tak pakej punyo? Yang murah-murah lah. Kok ado pulak mak apak yang usahakan resort ke kan. Boleh gak atok sebey. Kalau ado usha-usha sikit....Kalau tak pun kalian ado idea kaw-kaw punyo kasi tahu atok. Atok n AJK lain nak naikkan kelab tahun ni! Drop komen kek bawah tu yo. Ha...tu lah yo, atok nak tido jap. Mengantuk tahap salamander dah ni.






Kalau berkenan support la kempen ni :

13 ulasan:

fyezah hasbullah berkata...

gambar first yang tak tahan tuh .. handsome diaorang semua .. KAHKHAKHA

IMANSHAH berkata...

tergoda i tengok gambar tu atok

sahromnasrudin berkata...

den nak ikut atuk pi rombongan erk heheheeee

liyana berkata...

nak pengsan tgk gmbr tu tok..
hish..

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Hepp! dose!

Suhami Ahmad berkata...

sahrom : Moh. Kito meramaikan rombongan cik kiah!

Suhami Ahmad berkata...

fyezah hasbullah : Aiyark...siap rambu merah lagik!

Suhami Ahmad berkata...

nur : Aiyoyooo...jangan pengsan dulu nur. Atok pun nak pitam ni ha.

~Nabilah~ berkata...

laa...asal atok x buat btol2 ja gmbr first 2 jd logo...klau x,knfem bleh naikkn lg kelab 2...wakakaka

chii berkata...

chii tgk skali pandang..logo tu mcm bear pun ada..eheh..comel je :p

faiz berkata...

ok la tu atok..tapi tulisan tu letakla font menarik sikit..

Suhami Ahmad berkata...

chii : Ha macam bear? Tinggi betul imaginasi chii. erk

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Itulah. Takde nilai artistik ek. Dah kena kuiri kat AJK, nnt atok ubah sikit

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih