Jumaat, 4 Mac 2011

Khurafat 2!!


Itu dia. Korang dah nonton lom cer chegiter khurafat? Kalau belum nonton, baik nonton sekarang sobab rugi kalau tak nonton. Nanti, masa tayangan muvie pecah punggung panggung sempena hari raya tahun 2011, semua sodara-mara dah tahu jalan cer chegiter khurafat. Kau je tak tahu. Kan dah malu. 


Atok dongar cito, muvie ni melotup kababoom di panggung. Setakat 3.2.2011 haritu, Filem ni dah mengutip lebih 7 juta! Kos produksi baru 1.7 juta. Untung la sapo dapek laki macam Shamsul Yusuf tu. Jutawan nok! Baiklah, atok tak mau cerita meleretlah pasal Shamsul Yusuf ni, tapi atok nak cerito pasal Filem khurafat itu sendiri. Dongar cito dah ada kesambungan khurafat 2. Yo ko? Betullah tu. Kesinambungan cito tu tahun ni jugak. TAPI!!!!!!

Cover filem khurafat 2 dah tersebar di internet! Atok dapek tahu pun dari kengkawan pesbok. Siap upload laie cover muvie khurafat 2 tu. Betul, cayalah cakap atok. Buek atok nak tipu. Dah terang-terang atok tengok kaver muvie tu sendirik. Tak caye gak?? Haaa, kalo tak caye gak tengoklah sendirik!












Ha!!! Itulah, sumer cakap atok tak nak caye...kan betul tu. Menciklah camni!



.....ke abang cetak rompak tu tersilap cetak?

13 ulasan:

~fais~ berkata...

atok..
ak bru buat entry sal cite nie..
da nk masuk yg 2??
ak bru tgk yg 1.
sedih btol...

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha...paling pnting...mina tak tgk lg...kihkihkih...

penakut namanya....yg kedua tu...

atok terkena yo...hihihi...

Meteoragurlz berkata...

dah tgk pon cta 2..blh lah mcm biasa2 je..tipu je atok ni mne ada lagi..hahaha

TheChekJah berkata...

seram tok.. jah tengok sampai terjerit2.. malu ah camnik...

faiz berkata...

yg duo ni cam tipu je...cover die pon dah mcm tkde kaitan ngan yg satu...yg satu satu tu tkde takut sgtla...suspend je lebih..

teacher bonda berkata...

atok..cucu dh dekat 2 thn x g tgk wayang sbb dhada hero kecik..payah nk heret dia skali masuk wayang..huhuuu
nk tggu hikayat merong mahawangsa la plak nnt, br nk try heret cinonet masuk wayang skali..
kalo bwk tgk cite khurafat..kang dia x phm la plak..asik tgk bonda dia terjerit2 plak nnt..hihiih

Suhami Ahmad berkata...

~fais~: Hihi, haish itu propa je lah faiz. Tak da lagi khurafat 2...hehe

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hihi....atok ingat an boto sambungan keduo. Tapi cito tu hendon punyo cito. Khufarat namo eh. bahaha

Suhami Ahmad berkata...

Meteoragurlz : Memang takdo. Cover DVD tu cito lain. Hik hik

Suhami Ahmad berkata...

TheChekJah : terjerit-jerit buloih lagi TheChekJah. Jangan sampai tercirit-cirit. Huhu

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Haah, jalan cerita pendek sangat. Tapi mampu gak pecah panggung kan

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Hihi, Teacher Bonda samo ngan atok. Jarang masuk panggung.

Tanpa Nama berkata...

Khurafat 2 mmg akan ada. Bukan in 2011

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih