Jumaat, 4 Februari 2011

Maher Zain Insyaallah versi Bahasa Melayu

Atok ado terdengar lagu ni kat radio baru-baru ni. Sungguh touching. Tahniah kat Maher Zain sebab membawakan lagu Inshaallah ni dengan cemerlang. Takda slang pelik langsung. Sebutan yang memang jelas. Sebolum ni kan ada english version, germany and france version. So, sekarang ni Maher Zain dah buat untuk versi Bahasa Malaysia. Atok dapat video asal kat youtube pastu upload dalam bentuk mp3 kat 4shared. Untuk muat turun percuma, klik SINI

Andainya.....
Kau rasa tak berupaya
Hidup sendirian tiada pembela
Segalanya suram bagai malam yang gelap
Tiada bantuan,tiada tujuan
Janganlah berputus asa kerana ALLAH bersamamu

chorus

Insyaallah.....Insyaallah...
Insyaallah...ada jalan nya

Andainya
Kesalmu berulang lagi
Bagai tiada ruang untuk kembali
Tika keliru atas kesilapan lalu
Membelenggu hati dan fikiranmu
Janganlah berputus asa kerana ALLAH bersamamu
Insyaallah.....Insyaallah...
Insyaallah...ada jalan nya
 
Kembalilah kepada yang esa
Yakin padanya
Panjatkanlah doa
Ooooooo Ya Allah
Pimpinlah daku dr tersasar
Tunjukkan daku ke jalan yang benar
Jalan yang benar...Jalan yang benar..Jalan yang benar
Insyaallah.....Insyaallah...
Insyaallah...ada jalan nya...

6 ulasan:

Novelgurl berkata...

Assalamualaikum

best =) hehe

KUREKURE COMEL berkata...

like sgt2....

amir aizat berkata...

interesting!!

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Waalaikumusalam...hihi...mokasih :)

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hihi...save dalam henset!

Suhami Ahmad berkata...

amir aizat : Mokasih zat!

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih