Jumaat, 4 Februari 2011

Bersama Pak Cik sedara

Pagi tadi pakcik atok datang rumah. Mak Datin dengan Ketua Chef takdo rumah. Nak tak nak terpaksolah atok yang kurang mesra SEO ni melayan sementara tunggu diorang balik. 5 minit pertamo masing-masing diam. Atok buat-buat sibuk main-main bachak dongan anak eh. Masuk minit keenam.................................































Omak! Abah! Copeklah balikkkkkkk!!!!

2 ulasan:

faiz berkata...

pak cik esei lagila plak...time tu dah tahun ketiga amik degree..dio tanye..ko matrik dah habeih ke blom..aduhh..tercongang mase tu nak menjawab...

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Hihi..dio takdo modal nak borak tu kot, faiz..

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih