Selasa, 25 Januari 2011

Menuju puncak

Sebona eh atok sengajo yo lotak tajuk menuju puncak tu. Padahal menuju tanjung rambutan. Waaaa....tolong...tolong...tolong ingatkan aku...erkkk! Tolong atok, atok dilanda kebuzian yang melampau.  Kegilaan atok hampir-hampir up version. Hari ni kono hantar target untuk tahun 2011. HARI INI. Waaaa......SKT pun kono anta, SWOT kono anta, TARGET pun kono anta....kenapa tak anta atok ke sorga? Kenapa? Kenapa???

Atok tak sompek nak mengarut dalam blog harini. Maaf la yo kok lambek atok singgah kat blog cu. Kok lambek atok reply komen. Kok lambek atok turunkan atograp.....jap... jap.....what??!! Atograp?? Kau ingat kau artis tok? Hang kebun pun tak sure boleh jadik lagi.

Dah! Dah! Atok tak mau susutkan fikiran ini. Atok nak poie Acer Sebis centre kojap. Nak poie boli barang.  Sapo nak toman an? Sobolum tu, layan................




Ini tak habis humban laie fail-fail atas mejo. Sajo yo display buat2 sibOOk.
p/s : Balik kojo kang atok online yo
^_^

16 ulasan:

Encik MamaT berkata...

patut la tak nampak atok.. igt lom balik motong getah lagi... hehe

Tanpa Nama berkata...

siannyer..bz tahap dewadewi da ni yer...sabar jer la

KUREKURE COMEL berkata...

buzy bebenor atok...hehehe

syaEYRA berkata...

macam kenal je diari hitam tuh!

AngahSayang2314 berkata...

wah atok bersepah meja ko ye... apa pun tue namanya buet kojerrrrrrrr

Pena Marhaen berkata...

biaso laa tok..awal tahun ni memang sibuk sikit..hehe

iris berkata...

den dh agak dah atok sajo yo lambak2an mejo tu sajo buek gempak hahaha

Suhami Ahmad berkata...

Encik MamaT : Atok siang malam motong gotah. Gotah dah mahal tau!

Suhami Ahmad berkata...

Tanpa Nama : =(

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Itulah. Sodih atok

Suhami Ahmad berkata...

syaEYRA : Hihi... syaEYRA pun ado eh?

Suhami Ahmad berkata...

AngahSayang2314 : Iyolah ngah. Angah tak tolong??

Suhami Ahmad berkata...

Pena Marhean : Itulah. :(

Suhami Ahmad berkata...

iris : Shhhh...hihi

faiz berkata...

busy sesangat tu...

Suhami Ahmad berkata...

faiz : hihi...ala display yo lobih tu...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih