Jumaat, 7 Januari 2011

Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri

Semalam opis atok ado buek majlis sambutan hari lahir sepanjang zaman. Ha, kau jangan ingat album yo ado 'sepanjang zaman'. Opis atok pun ado tau. Ok, maso tu adolah majlis tari-menari makan-makan sikit sempena meraikan hari lahir sumo staf untuk tahun 2010. Sekali harung la kiro eh. Jimat duit. Jimat maso. Jimat segala-galanya <---sila sebut dengan nada 'permata hijrah adalah untuk segala-galanya.' T_T . Sumpah menjengkelkan ko ni tok.


Maso majlis makan-makan tu atok tak dapeklah nak snap picture bagai. Muko atok maso tu hodoh. Tak mau lah post-post dalam ni. Lagipun atok punyo telepon tinggal kat unit atok. So, no gambar. Aku tumpang kamera orang yo. Atok pujilah masakan masa tu. Memang taste atoklah. Podeh-podeh!


Lopeh dari tu, majlis penyampaian hadiah pulak. Atok punyo big boss sponser. Ha, kau jangan jeles lak yo. Pengacara majlis pun memanggil la namo sorang demi sorang poie hamek adiah. Then bilo dio sebut 9 September 19**, atok poie dopan amik adiah atok. Motip letak tarikh??

Atok sompek usha big bos atok.
"Apo gak eh dalam kotak ni boss?,"tanyo atok.
"Shhhh....tak seperes. Tapi kalu kamu dapek hadiah ni, ala-ala macam kat Landen,"koba eh.
Atok pun kompius. Waaaa, ni musti buah tangan dari Landen ni. Bisik atok dalam hati. Aku dah tak sabar-sabar nak menjahanamkan pembalut yang kemas nih.






Inilah hadiah tu. Atok suko corak geometri tu. Apo gak eh dalam tu??




















Tadaaaa! Waa, menara kombar KLCC!!


















Motip tangkap pic KLCC macam KLCC sebenar??
Atok suko!. Mokasih Puan
^_^
pesan atok : Tapi atok still kompius, napo boss atok koba Landen?

8 ulasan:

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha...motif pe ek dpt hadiah tu....bersyukur je la...kehkehkeh

ShaLLeyShaLina berkata...

kah kah kah kah gelak2 sambil minum nescafe

Millomocca Danique berkata...

cu follow atok nih...hehehe
at least dapat gk adih tu tok...rezeki jgn tolak

si para para berkata...

wah ok la tuh..dapat adiah walaupun dah beso2..hehe

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Ni opis atok buek sambutan hari jadi untuk 1 tahun tu

Suhami Ahmad berkata...

ShaLLeyShaLina : Baik2 Alina, kang tersodak minam neskepe tu kang
^_^

Suhami Ahmad berkata...

Millimocca Danique : Haah, atok sokor Danique =)

Suhami Ahmad berkata...

si para para : Hihi...kan. Bukan selalu orang nak kasik
:P

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih