Rabu, 5 Januari 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

Ha...mokasih pado SHA sobab tagged atok. Oooo...nak kato atok bushuk la tu an? Tak pakai pepium. Ha....contest ini atok copy paste dari tuan penganjur yo...sebijik segolek...atok tak mauu ubah ^_^
Tadaaa.....

Seperti dijanjikan...

GiveAway kedua dari blog The Beauty In Ugly...
kali ni hadiah aku separate antara lelaki dan perempuan...
sbb nak bagi peluang kat blogger lelaki jugak...
kesian golongan kami tertindas...
hehe...
Korang hanya perlu :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)-Begheh!
2. Jadi follower blog ini...-Begheh!
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...Begheh
Laki atok tagged Rome
Pompuan atok tagged Haszuraidah
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...Begheh!

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011







6 ulasan:

fiq berkata...

SINGGAH BALAS... SB down..;)

E.d.Y berkata...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

Suhami Ahmad berkata...

fiq : Haah, SB down semalam

Suhami Ahmad berkata...

E.d.Y : Mokasih. Hope atok ado luck tahun ni =)

butterflyana berkata...

Good Luck!
:)

Suhami Ahmad berkata...

butterflyna : Mokasih banyak2 ek ^_^

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih